Jump to content



Γνωμη για DDR1 kit supertalent


iced1416003254

Recommended Posts

Χρονια πολλά σε ολους!

Ενδιαφερομαι να αγορασω 2*1G kit DDR1 και θα ηθελα την γνωμη σας... Κατ αρχας διαθετω μεχρι 200Ε και θελω μολις τις αγορασω να κανω safe oc στον 4000+ που καθεται στο asus A8N32 dlx

Ειδα οτι το πλαισιο εχει κατι supertalent 2*1g και θα ηθελα να ρωτησω τι γνωμη εχετε για αυτες τις μνημες και τι τσιπακια φορανε...

Εχετε κατι άλλο υποψη σας σε αυτα τα χρηματα? Αν εχει καποιος καποιο κιτ μεταχειρισμενο ας μου πει..

Ευζαριστω πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Τα 240+ τα εχουν σιγουρα,απλα με ενα ανεβασμα του fsb στα 240+.Απο 'κει και περα θελει δουλεια.Το παραξενο ειναι οτι ζεστενονται πολυ πιο λιγο απο τις ocz που ειχα, οι οποιες ειχαν και καλα ψυχτρα απο χαλκο.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα να σας πω τι εκανα? Στριμωχτηκα οικονομικα και αγορασα μεταχειρισμενα - καινουρια 2*512 130Ε ocz cl2 με την προοπτικη να τα κρατησω κανα 5μηνο αλλα τελικα η μνημη δεν μου φτάνει με τιποτα, θελω περισσοτερη λόγω παιχνιδιων... Λετε να αγοράσω 1dim supertalent 1G επιπλεον? Οτι θα μου ριξει το cl το ξερω...

Για πεστε γνωμες....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από iced

Τις πηρα για το oc-ability, ειναι στα 433 - 3500 με 2-2-2-5, δεν νομιζω οτι ειναι ασχημα χρηματα αφου 2*512 value εχουν 110-120Ε... Οποτε supertalent στα 2G?

Ακριβές είναι και πάλι, τα 2gb ddr κιτ πουλιούνται μεταχειρισμένα από 160-180ευρώ...Δυστυχώς αυτή είναι η απάντηση, καλύτερα 2 gb....

Link to comment
Share on other sites

Τελικα παράγγειλα απο πλαισιο 1γιγα supertalent με 89Ε (τρομερή τιμή) και μολις πουλήσω το 2*512 θα πάρω άλλο 1γιγα supertalent και τελειωνει η υποθεση!

Σας ευχαριστω πολύ!

Link to comment
Share on other sites

...αν και ειμαι αντιθετος στην λογικη αυτη..γιατι μπορει σε χ μηνες αυτες οι μνημες να μην υπαρχουν ή να εχουν αλλα τσιπακια...αλλα παντως η τιμη που την πηρες ειναι πολυ καλη :T:

P.S Παντως εγω βλεπω πως υπαρχει κανονικα in stock 2x1gb

Link to comment
Share on other sites

Τελικα αγορασα το Supertalent 1g τι θεμα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει συνολκα 2g.. Η ενα ή 1,5 αναγνωριζει.... Στο manual δεν λεει κατι σχετικο με εγκατασταση 3 dim... Ti na kano?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.