Jump to content



Dual Core Hotfix,Water Cooling Διαταξη & Παστα...


yiorgos_55

Recommended Posts

Καλη χρονια σε ολους.... Για να μην ανοιγω τρια διαφορετικα Thread εκανα ενα Γενικο..

Α)Λειτουργω τον 4400+ απο το καλοκαιρι και δεν ειχα προβληματα με το dual core. Θα κανω ομως format και δεν ξερω αν χρειαζεται να περασω το hotfix της MS.. (Aφου δεν ειχα προβληματα) Αν το περασω να βαλω σκετο το hotfix η να βαλω και το dual core ortimizer? Κοιταξα στο thread tou thelab αλλα δεν εβγαλα ακρη.. Στο XS λεει πως και με τα δυο μαζι ειναι το ιδανικοτερο αλλα σε αλλα forum λενε η πως και το optimizer μονο του κανει...

Β)Εχω παραγγειλει το Kandalf LCS (αυτο που εχει και την υδροψυξη) και αυτο το VGA BLOCK το ξερω πως δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα το απλο kandalf εχει 200 ευρω και το LCS 225 (Μετα θα μαζεψω λεφτα για καλυτερη υδροψυξη θα με βολεψει το radiator που μπαινει στην πορτα). Τωρα με την xp-120 πανω στον επεξεργαστη εχω full load 45c° και στην vga 55c° (Zalman vf-900). Το νερο να περναει πρωτα απο τον επεξεργαστη η απο την καρτα?

Γ)Τη παστα να βαλω?

(Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις το εκανα για διευκολυνση δικη μου και δικη σας,μην γεμιζω το forum με thread... Ευχαριστω εκ των προτερων):)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Spanaks

B) Προφανώς από τον επεξεργαστή πρώτα. Το ενσωματωμένο ψυγείο δεν προτείνεται όμως για καλύτερες υδροψύξεις...

Μα θα αλλαξω και το ψυγειο.. Απλα αντι να κανω καμμια moda ala xrist22 θα το βαλω εκει

;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.