Jump to content



αγορά νέου δίσκου


tzimis_

Recommended Posts

Έχω έναν υπολογιστή Intel P4 1.7,HDD 40GB,VGA radeon 9200 μνήμη SDRAM 640 mb και motherboard abit bw7-bw7 raid.http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=6&subcategory=261&model=73&product_name=BW7-RAID

Το ερώτημα μου είναι: επειδή θέλω να προσθέσω έναν δίσκο 250-300 gb υπάρχει περίπτωση να μην μου τον αναγνωρίσει; Ή να μου τον αναγνωρίζει μισό; Έχω Win xp pro sp2.

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ θέμα βασικά ειναι μην παρω τον δισκο και μετα εχω προβληματα, καποιος με παλιο pc σαν το δικο μου εχει δοκιμασει να βαλει κανενα μεγαλο δισκο και να μην του δημιουργησε κανενα προβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tzimis_ [Σήμερα, στις 09:00]

φιλε felix δεν καταλαβα το link που μου εστειλες, στην λιστα με τις μητρικες δεν βρισκεται το μοντελο της δικιας μου. καμια βοηθεια.

Το συγκεκριμένο motherboard είναι εξοπλισμένο με τον ελεγκτή δίσκων HighPoint 370, στον οποίο θα συνδέσεις το δίσκο που θέλεις να αγοράσεις, και πολύ σωστά ο felix σου έδωσε το παραπάνω link, όπου αναφέρεται το ζήτημα που σε απασχολεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδιά κατεβάσετε το τελευταίο BIOS για το mobo σας και από εκεί όπου θα το κατεβάζετε θα έχει και ένα txt αρχείο με τα fix που κάνει! Εκεί λογικά θα λέει για μεγέθη δίσκων!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.