Jump to content



Msn messenger δεν μπαινει


Eskim42

Recommended Posts

Ρε παιδια απο το πρωι δεν μπορω να μπω msn.Με αλλους λογαριασμους μπενω μια χαρα αλλα με τον δικο μου τιποτα!Δοκιμασα και σε αλλο pc αλλα παλι τζιφος..Αλλαξα και version απο msn αλλα παλι τα ιδια..Μιλαμε εχω προσπαθησει 1000 φορες...Τι να κανω??Απλα να περιμενω?:( :( :(

Link to comment
Share on other sites

Οχι φιλε κανονικα ειναι εκει 2007..Σιν οτι μερικες φορες παλι μου λεει οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη προς το παρον..Αλλα αν μπενω με αλλους λογαριασμου μπαινει κανονικα...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως χρησιμοποιείς κανά Zone Alarm? Αλλά αν μπαίνεις από το ίδιο pc σε διαφορετικούς λογαριασμούς msn τότε δε θα φταίει αυτό.

Αν πάντως το 'χεις δοκίμασε να το βγάλεις και να δεις αν διορθώθηκε γιατί κι εγώ παλιά είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το msn & το Zone Alarm.

Link to comment
Share on other sites

Μου το έχει κάνει και μένα και η λύση ήταν να βάλω το msn 7....Για αρχή δοκίμασε να σβήσεις (καλύτερα cut and paste κάπου αλλού)όλα τα προσωπικά αρχεία του msn σου.

C:\Documents and Settings\onoma pc \Application Data\Microsoft\MSN Messenger

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

το ιδιο προβλημα δεν με βαζει απο εχθες στο msn.ειχα βαλει το Panda αλλα δεν ειχε προβλημα και εχθες που εκανε update υπαρχει προβλημα.

προσπαθω να βρω ηπως εχει κανει αποκλεισμο αλλα.....

δεν βρισκωω τπτ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.