Jump to content



Χαμηλές ταχύτητες με uTorrent...


HOTAS

Recommended Posts

Έχω διαβάσει πάρα πολλούς οδηγούς σε ελληνικά και ξένα site , αλλά και στο forum του utorrent. Κατεβάζω από private trackers και έχω ratio πάνω από 3.5. Το πρόβλημα είναι ότι οι ταχύτητες που πιάνω είναι 15 με 20 Kbps κάτω από την εκάστοτε ταχύτητα που έχω σύμφωνα με το http://adsltest.forthnet.gr (πάντα κάνω το τεστ και μετά ξεκινάω το κατέβασμα). Ακόμα και το torrent του slackware δε τερματίζει. Η σύνδεσή μου είναι 1024Kbps από Forthnet και χρησιμοποιώ το Crypto F200 με drivers από το site της Forthnet (http://dialup.forthnet.gr/support_site/html/files/cryptof200.zip). Το ξέρω ότι δε λέει και πολλά απλώς είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να πάρω router.

Ποιές ρυθμίσεις μου προτείνετε για global maximum number of connections , maximum number of connected peers και upload slots αλλά και για το net.max_halfopen; Επίσης πόσο πρέπει να είναι το Global mximum upload rate; Το DHT πρέπει να είναι ενεργό; Το Protocol Encryption είναι enabled και έχω τικαρισμένο το allow incoming legacy connections. Μήπως να δοκιμάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ποιό προτείνετε;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από cosmic

φιλε μου με το ιδιο modem και forthnet 768 εχω 70-80 kbps σε private trackers...

Δοκιμασε να χαμηλωσεις το upload σου στο 60% της max τιμής του.

+1

Kαι εγω με τον ιδιο ιδιο ακριβως εξοπλισμο ειμαι. Το upload σου κοβει απο αυτα που κατεβαζεις! Εγω το εχω ρυθμισμενο στα 11 upload τις βραδινες ωρες και 6 τις ωρες που σερνεται το συμπαν στις γραμμες...:D

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το upload μου είναι σταθερά πάνω από 215Kbps και έχω το maximum upload rate ρυθμισμένο στο 20, δλδ κάτω από το 80% που προτείνουν οι περισσότεροι οδηγοί. Κατεβάζοντάς το στο 17 βλέπω μια προσωρινή αύξηση της ταχύτητας και μετά πολλά ανεβοκατεβάσματα σα να μπουκώνει το modem από τα πολλά connections. Μήπως τα 130 και 70 για global maximum number of connections και maximum number of connected peers αντίστοιχα είναι υπερβολικά για usb modem; Το tcpip.sys το έχω πατσαρισμένο στα 50, αλλά δε ξέρω τι να βάλλω στο net.max_halfopen (default είναι 8 και στο forum του utorrent προτείνεται το 4 μετά το πατσάρισμα - έχω δει βέβαια και οδηγούς που προτείνουν 20 και 50).

@InMyMemory: Ο οδηγός νομίζω ότι προτείνει τις ίδιες ρυθμίσεις με αυτές του speedguide του utorrent. Νομίζω ότι οι ρυθμίσεις είναι καλές για router, αλλά όχι για usb modem,γιατί το τελευταίο δε μπορεί να διαχειριστεί πολλά connections.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.