Jump to content



Γνωμες για Digital IXUS 900 Ti


Recommended Posts

δες και μονος σου-> εδω

καλη για compact...σιγουρα ομορφη (αν καποιος τη θελει για αυτο)..και μικρη.

Aν δεν θες να ειναι μικρη δες fujifilm s6500...(πιο φτηνη κιολας) και λιγο πανω s9500.

Λιγο πιο πανω σε λεφτα μπαινεις σε "χωραφια" dslr με την nikon d40.

Eνω σε νορμαλ λεφτα ιδιων δυνατοτητων (αν δεν σε ενοχλει το ψυχολογικο 6mpx) ειναι

και παλι η fujifilm με την F30..(260€)..Mεχρι στιγμης δεν εχω δει καλυτερη στο θεμα "θορυβος".(Σε iso 800 συμπεριφερεται οπως αλλες στα 200...)

εδω revieew για fuji F30

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπορει να ειναι και δικια μου τεχνολογια βεβαια:p

Παλια σε μια canon ή nicon που ειχε ενας φιλος κουνουσα την φωτογραφικη προς ολες τις κατευθυνσεις και επαιρνα φωτογραφια και δεν φαινονταν κουνημενη!

Αυτο ρωταω αν εχει καποια ρυθμιση ή γενικοτερα κατι οπου να μην βγαινει κουνημενη η φωτογραφια!

Link to comment
Share on other sites

Λεω για μερα,πχ ληψη απο το αυτοκινητο εν κινησει,θα τραβηχτει κουνημενη ή οχι?

Αλλο παραδειγμα,χορευουν κατι γκομενες σαν κατσικια στο club,τι να κανουμε εχουν ωραιο ποπο:p,οποτε λεμε να τις βγαλουμε καμια φωτογραφια...! Λακακια θα δω???

Με καταλαβε κανεις αραγε?:happy2:

Link to comment
Share on other sites

Blade_pan ο σταθεροποιητης εικονας (aka image stabilazitation) ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα. Ειναι τεχνικη που χρησιμοποιειται συνηθως σε μηχανες με πολυ zoom γιατι εκει το χρειαζεσαι. Αυτο που ζητας εσυ, στο σκοταδι γινεται σχεδον με ολες τις μηχανες, καθως η εικονα που λαμβανει ο αισθητηρας ειναι η εικονα την στιγμη που ειναι αναμενο το φλας (1/100 του sec και λιγοτερο) και ετσι δυσκολα θα ειναι κουνημενη. Οσο αφορα για φοτογραφιες σε μερα εν κινησει, 2 πραγματα μπορεις να κοιταξεις : 1. Ποσο "φωτεινος" ειναι ο φακος (αν και δεν πιστευω οτι σε compact μηχανεσ παιζουν τρομερες διαφορες), δλδ ποση ποσοτητα φωτος αφηνει να περασει. 2. Μεχρι τι ευαισθησια φτανει ο αισθητηρας (ISO). Δεν λεω παραπανω γιατι πιστευω οτι θα σας μπελξω με φωτογραφικους ορους και θα μπερδευτειτε. Αν θελετε να σας εξηγησω κατι απο αυτα που ειπα η να σας συγκρινω τπτ τεχνικα χαρακτιριστικα, ευχαριστως να βοηθησω. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.