Jump to content



Πως συνδεομαι στο warcraft:Battle Net?


pashos

Recommended Posts

επειδη βλεπω πολλους να παιζουν στο warcraft battle net θα θελα να μαθω πως μπορω να μπω και γω.εχω το game αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο battle net οποιος μπορει να βοηθειση ας γραψει κανενα site i κανενα tutorial

Link to comment
Share on other sites

καταρχην χρειαζεσαι το παιχνιδι original και φυσικα να ειναι εγκατεστημενο στον υπολογηστη σου.και αυτο γιατι προκειμενου να συνδε8εις στο battlenet σου χρει;αζεται το CD-Key.εαν εχεις το παιχνιδι σε κοπια τοτε κατα πασα πι8ανοτητα το key που εχεις,το εχουν και καμια 10000 ακομη.

εφοσον εχεις ενα δικο σου cd-key και μια συνδεση στο ιντερνετ απλα τρεχεις το παιχνιδι και πατας στο tab που γραφει Battlenet και αυτο 8α συνδε8ει.ο χρονος συνδεσης εξαρταται απο την ταχυτητα του ιντερνετ που εχεις.αν εχεις δλδ dial-up 8α κανει λιγο παραπανω (πχ 30 δευτερα) και 8α εχεις lag (κα8υστερηση) μεσα στο παιχνιδι.

δεν ειναι κατι το δυσκολο..απλα μαλλον υποχιαζομαι οτι εσυ εχεις κοπια και οχι το γνησιο παιχνιδι...

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά! Οφείλω, να σε προειδοποιήσω, πως το battle.net είναι στα τελευταία του. Μην ξεχνάς, πως μιλάμε για 5 χρονών παινχίδι. Οι περισσότεροι παίζουν Dota πλεόν (Defense of the Ancients-mod/map). Οπότε, σκέψου σοβαρά πριν πληρώσεις 25Ε (ολόκληρα) για να πάρεις πακέτο w3 roc+tft (νμζ υπάρχει ακόμα στον παπα-Σωτήριο)...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.