Jump to content



directx 10 στα XP?


amgamer

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από amgamer

υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το dx10 κ στα xp??

ή για προωθητικους λογους παιχνιδια και dx 10 τα vista μονο???

απο οσα ακουγονται μεχρι στιγμης μονο στα vista DX10:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από spartacos [Σήμερα, στις 15:20]

ειπαμε ξερει και δεν το δινει με τα xp...

Και γιατι δεν το δινει ???

Επιδει δεν τους συμφαιρει ......

Γιατι θελουν να πουλησουν τα vista ;)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον απο οτι εχει ανακοινωθει τα μονα που θα υποστηριζουν dx 10 θα ειναι τα vista ομως τα vista εχουν παρα πολλες μεγαλες ομοιωτητες με τα XP αρα δεν θα ειναι απιθανο να δουμε και dx 10 στα xp αλλα οπως ειπες για λογους marketing και προωθησης των vista θα ειναι μονο για vista. τελος οι driver που εχουν δημιουργηθει ειναι ακομα σε εκδοσεις beta και περιμενοντας και τι θα γινει με το SP1 των vista το οποιο αναμενεται στο τελος του 2007 με την ελπιδα να δημιουργησει καποια επιπλεον σταθεροτητα στα vista αλλα κσι να τα κανει ποιο συμβατα με το dx10 και τους driver που θα δημιουργηθουν

τα vista ουσιαστικα ειναι τα xp με αλλαγμενο skin και πολλα βοηθητικα προγραμματα που θα βγουν για το KDE4

Link to comment
Share on other sites

Αμα πουλησει τις κοπιες που εχει θεσει ως στοχο τοτε θα το δωσει κι εδω.Μου θυμιζει αυτο που ελεγαν οι Ati,nvidia οτι δε θα βγαλουν high end μοντελα για agp.Mεχρι και x1950xtx βγηκε!

Link to comment
Share on other sites

ααααααα και κατι που ξεχασα τα dll αρχεια των xp ειναι απλως ενα copy paste σε ενα νεο δισκακι που γραφει vista και ξαφνικα βγηκε το νεο λειτουργικο :D :D :D :D

αυτοι τις microsoft δεν ξερουν ακομη τι θα πει νεο λειτουργικο. μαλλον θα πρεπει να το στηριξουν σε ms-dos οπως ηταν τα παλιοτερα λειτουργiκα τυπου win95 (που ηταν πιο αξιολογα) για να πει καποιος οτι εβγαλαν ενα νεο λειτουργικο.

μετα τα 95 ολα ειναι τα ιδια με μια μικρη κλιση προς την αποτυχια η οποια θα γινει πιο αποτομη με τις πατεντες που παν να πλασαρουν τωρα (dx10 και δεν συμαζευεται).

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολλοί οι λόγοι που δε μπορεί να βγει DX10 στα ΧΡ. Αλλά όπως και να'χει, δεν παίζει και κανα ρόλο, καθώς όλος ο κόσμος θα έχει Vista σε λιγότερο από χρόνο ;)

Αυτά βλέπουν κάτι μίζεροι και έχουν λυσσάξει να ποστάρουν πόσο χάλια, βαριά και τρύπια θα είναι τα "Σβίστα" και δε συμμαζεύεται. Και γω τα βλέπω και γελάω, γιατί η Αυτοκρατορία του Bill Gates είναι κοντά και γουστάρω τρελά :D

Link to comment
Share on other sites

Θελω να πιστευω οτι τα vista δεν ειναι και τοσο χαλια οσο λενε.Αυτο γιατι ειναι τα xp "βελτιωμενα" τωρα οτι θα εχουν καποια μικρο προβληματα λογο ηλικιας λογικο ειναι αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει λογος να τρεξεις να τα βαλεις.Η υπομονη ειναι η μεγαλυτερη αρετη.

Link to comment
Share on other sites

Το κακό με τα vista (όπως το ξέρουμε εδώ και χρόνια) είναι ότι γονατίζει ένα μέτριο σύστημα και για την ώρα παίζουν και οι ασυμβατότητες υλικού και λογισμικού.

Μερικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά καλά, ιδιαίτερα στην ultimate edition. Απλά κάθε λειτουργικό στν αρχή του θέλει αρκετό ψάξιμο και κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του.

Τώρα για το dx10 έχω ακούσει ότι θα βγεί background programm που θα τρέχει και στα xp. Αλλά για την ώρα είναι άχρηστο μιας και μια κάρτα υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρότυπο και από παιχνίδια δεν έχουμε δει και τίποτα ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.