Jump to content



Μοντελισμος


Gr_God

Recommended Posts

Ενας φιλος μου, φανατικος λατρης του μοντελισμου κρεμιεται (παντρευεται) και επειδη μετακομιζει θα αναγκαστει να δωσει πολλα απο τα μοντελα του. Εχει και αλλα απο αυτα που εβαλα στην αγγελια και οι τιμες ειναι ενδεικτικες και πεφτουν πολυ οσο περισσοτερα κομματια παρετε. Με ολα τα παρακατω δινονται διαφορα εξτρα δωρο (μπαταριες, αξεσουαρ, ανταλλακτικα κτλ). Αν ενδιαφερετε κανεις ας μου στειλει ενα PM να του στειλω το τηλεφωνο του. Ευχαριστω.

1) Τηλεκατευθυνση Ellipse 7, 40MHz QPSM με δεκτες και προγραμμα εξομιωσης για PC. (250)

pict0016fd5.th.jpg

2) Τηλεκατευθυνομενο T54 της Thunder tiger, τετρακινητο με ιμαντες, μεταλλικα αμορτισερ, ζαμφορ, λαδια σιλικονης, 15αρι κινητηρα και πολλα ανταλλακτικα (ζαντες, 2ρο σωμα στυλ Cosworth κτλ). Πιανει περιπου τα 100χλμ/ω. (200)

pict0006pv6.th.jpg

3) Αεροπλανο με τριφασικο μοτερ 'μανιταρι', 20A, speed control και σερβομηχανισμους (120)

pict0009bc9.th.jpg

4) Ανεμοπτερο Thunder Tiger με μοτερ 400αρι. Μπορει να πετα για ωρες με την ιδια μπαταρια. (100)

pict0017qb3.th.jpg

5) Ηλεκτρικο ελικοπτερακι εσωτερικου χωρου (50)

pict0019jh1.th.jpg

6) Ακροβατικο αεροπλανο με τριφασικο μοτερ, speed control και σερβομηχανισμους. Ειναι ιδιοκατασκευη, ζυγιζει κατω απο 250 γραμμαρια και το μοτερ ειναι ικανο να ανυψωσει 1.5 κιλο. Ετσι οπως καθε οχημα που ειναι ελαφρυ με ενα μοτερ να, παει τον κ0λ0 του. (100)

pict0012yx3.th.jpg

7) Φορτιστες λιθιου και αλλων μπαταριων (150)

Αν ενδιαφερετε καποιος, ας μου στειλει ενα PM να του δωσω το τηλεφωνο του παλικαριου να μιλησουν για πληροφοριες κτλ. Το παλικαρι μενει στον ανω Κορυδαλλο κοντα στο Δασος Χαιδαριου αν θελησει καποιος να παει να τα δει απο κοντα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.