Jump to content



Αλλη μια τρύπα των Σ-βίστα


nik92

Recommended Posts

Αξίζει η αγορά των Σβήστα ολόκληρη ή αναβάθμιση ?

Η απάντηση είναι αναβάθμηση !!!

Εάν θέλετε λοιπόν να γλιτώσετε χρήματα νομιμα , αγοράζετε την αναβάθμηση της Χ έκδοσης.

Κάνετε βοοτ και επιλέγετε πλήρη εγκαάσταση . Δεν εισάγετε το κλειδί προιόντος και αφού γίνει η εγκατάσταση εκκινήστε τον ΗΥ σας .

Βάλτε το DVD στον ΗΥ και επιλέγετε να κάνετε αναβάθμιση . Βάλτε το κλειδί όταν σας ζητηθεί και τα Σ-βήστα σας είναι έτοιμα , νόμιμα και χωρίς επιπλέον κόστος .

ΥΓ .Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο , δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου όλα αυτά .PC World , τευχος 27 σελίδα 24 για όσους θέλουνε κάτι παραπάνω .

EDIT : http://www.pcw.gr/default.php?pid=6&art_id=2307&cat_id=29

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Diamantius [Χθες, στις 20:35]

Το ότι γίνεται να εγκαταστήσεις τα vista από upgrade έκδοση με τον παραπάνω τρόπο δεν σημαίνει ότι είσαι και νόμιμος...

Απ' οτι αναφερεται στο άρθρο του PC World ειναι μια καθ 'όλα νόμιμη διαδικασια:

Απο το άρθρο του PC World

με την ύπαρξη μιας καθόλα νόμιμης οδού που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε καταναλωτής και με την οποία μπορεί να γλιτώσει μέχρι και 100 ευρώ για κάθε κόπια των Vista.

H εταιρεία του Redmond επιβεβαίωσε την κυκλοφορία αναφορών, στις οποίες περιγράφεται ότι ο καθένας μας μπορεί να αγοράσει και να εγκαταστήσει την σχετικά φθηνότερη έκδοση Upgrade των Vista, ακόμη και σε έναν υπολογιστή που δεν έχει ήδη εγκατεστημένα τα Windows XP ή 2000.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά αν έρθει πχ το ΣΔΟΕ (που είναι ένας βασικός λόγος για να βάλει μια επιχείρηση νόμιμο λογισμικό) θα δει στο τιμολόγιο Vista Upgrade και θα σου ζητήσουν να δουν το παλιό original λειτουργικό. Απ' αυτή τη σκοπιά δεν είσαι νόμιμος ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis_01 [Σήμερα, στις 00:43]

Απ' οτι αναφερεται στο άρθρο του PC World ειναι μια καθ 'όλα νόμιμη διαδικασια:

To PC World κάνει λάθος στην προκειμένη περίπτωση.

Όταν αγοράζεις Windows Vista Upgrade, η Microsoft σε εξουσιοδοτεί να τα εγκαταστήσεις πάνω από Windows XP. Το θέμα είναι καθαρά νομικό, όχι τεχνικό. Νομικά λοιπόν, δεν έχει καμία διαφορά, είτε κατεβάσεις μια κόπια των Vista από torrent και τα "σπάσεις" με το κολπάκι των pantheon, είτε αγοράσεις την upgrade έκδοση και εκμεταλλευτείς αυτή την τρύπα για να κάνεις upgrade τον εαυτό τους. Και στις 2 περιπτώσεις είσαι παράνομος, με τη διαφορά ότι στη δεύτερη περίπτωση τα έχεις σκάσει και χοντρά για την παρανομία...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.