Jump to content


Ελληνικοι χαρτες TomTom


Samael

Recommended Posts

Ψαχνομαι εδω κ μερικες μερες για λυση σε GPS για κινητο.

Το route66 δε καταφερα να το κανω να δουλεψει κ απο τα πολλα που δοκιμασα ερωτευτηκα το TomTom. Τρομερα ευχρηστο κ γρηγορο,αλλα εχει ενα μειωνεκτιμα...δε παιζουν ακομα Ελληνικοι χαρτες.

Ξερει κανεις αν μπορεις με καποιο τροπο να βαλεις χαρτες απο αλλα προγραμματα κ να παιξουν?Ή ακομα καλυτερα μπας κ τελικα υπαρχουν Ελληνικοι χαρτες κ δε τους βρηκα??

Ενημερωτικα, δοκιμαζω το Maploader της Nokia που ειναι ικανοποιητικο αλλα οχι κ TomTom...αλλα τουλαχιστον εχει απιστευτη καλυψη σε ολο τον κοσμο!

http://www.nokia.com/A4353385

Link to comment
Share on other sites

Destinator PN μονόδρομος για Ελλαδιστάν.

Αρκετά καλό....το Talk&Drive είναι μια φίφα και μισή που έβγαλαν. Υποτίθεται ότι εκτός απο φωνητικές οδηγιες που σου δίνει το πρόγραμμα για τον προορισμό σου, μπορείς να του δώσεις τον προορισμό μιλώντας του και όχι διαλέγοντας περιοχή-δρομο-αριθμό με την γραφίδα.....

Ε πως το λένε να δεις.....@@ μάντολες.

Κατα τα άλλα....έχει και ακτοπλοϊκά δρομολόγια μέσα και βλέπεις και στο Αιγαίο που βρίσκεσαι ακριβώς. Μέτρησα ταχύτητα του Blue Star2 στα 48χλμ/ώρα και ήξερα τι ώρα θα φτάσω στο νησί:T:

Link to comment
Share on other sites

Προσφατα αγορασα ενα HP με το Destinator6 κ δουλευει αψογα, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ψαχνω Ελληνικους χαρτες κ προγραμμα για το κινητο μου πλεον (Nokia N93i Symbian S60v3).

To PN απ οτι καταλαβαινω ειναι για PDA κ αυτο :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.