Jump to content



Pro evo 6 - Πως θα το αντιμετωπισω αυτο?


agganis1416003242

Recommended Posts

Εχω το εξης προβληματακι.

Παιζω μερικους μηνες pro 6. Ειμαι μετριος (rating 604). Μερικες φορες μου εχει τυχει το εξης...

Επαιζα κανονικα με καποιον και στο ημιχρονο (συνηθως) ή και πιο πριν απο αυτο, μολις ο αντιπαλος ειναι μπροστα στο σκορ, γυριζει την μπαλα στην αμυνα και αλλαζει συνεχως πασες. Δεν μπορω ομως να του παρω την μπαλα με τιποτα. Το παιχνιδι μου αλλαζει τον παιχτη που ελενχω αυτοματα (αναλογα με το που παει η μπαλα) και αυτο δυσκολευει την προσπαθεια μου να παρω την μπαλα. Ο αντιπαλος αλλαζει συνεχως πασες αναμεσα στους αμυντικους και στον τερματοφυλακα και μονο αν κανει λαθος θα του παρω μπαλα. Ετσι σπαταλαει τον χρονο και τελειωνει το παιχνιδι.

Τι μπορω να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Βαλε την αλλαγη τον παιχτων να γινεται manual και οχι auto...

Πατημενο του κουμπι της σεντρας παει 2ος παιχτης να μαρκαρει τον παιχτη που εχει την μπαλα και με τον παιχτη που εχεις εσυ μαρκαρε τον παιχτη στον οποιο θα δωσει πασα....

Επισης πολυ καλη επιλογη ειναι να μην ξαναπαιξεις μαζι του ή να βαζεις εσυ πρωτος γκολ..:upside:

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λες '" Πατημενο το κουμπι της σεντρα" δεν το καταφερα. Το ειχα πατημενο αλλα δεν εκανε τιποτα. Μηπως ειναι το κουμπι του σουτ?

Το αλλο με την αλλαγη των παικτων (manual - auto) το βρηκα.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.