Jump to content



Ανασυγκροτηση στα Vista


tolis_01

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος να κανω ανασυγκροτηση σε ενα συγκεκριμενο δισκο στα vista, όπως γινοτανε με τα xp. Η μονη επιλογη που βρισκω ειναι η "αμεση ανασυγκροτηση" η οποια κανει ανασυγκροτηση σε ολους τους δισκους (και ειναι και πολλοι :p ).

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είχα το Perfect Disk 8 για XP, αλλά κατά την γνωμή μου αυτή την στιγμή τουλάχιστον το Diskeeper 2007 λειτουργεί καλύτερα στα Vista από ότι το PD 8.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο build του Diskeeper βάλανε υποστήριξη για ανασυγκρότηση των metadata files Online (συμπεριλαμβάνεται σε αυτά η USN Journal) χωρίς την ανάγκη για offline defrag. Αυτό το Perfect Disk 8 για την ώρα δεν μπορεί να το κάνει. Και στα Vista τα άτιμα metadata files κατακερματίζονται με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς σε σχέση με τα XP.

Και δεύτερον το defrag του PD 8 στα Vista καμιά φορά σου κατακερματίζει αλλά άσχετα αρχεία που δεν ήταν πριν κατακερματισμένα καν. Κυρίως μεγάλα αρχεία παιχνιδιών. Το Diskeeper δεν πρόκειται να στο κάνει ποτέ αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 13:03]

Είναι η ίδια έκδοση για 32 & 64?

Τι εννοείς για το Diskeeper ή το Perfect Disk?

Πάντως έγω έχω δοκιμάσει και τα 2 στα 32-μπιτα Vista μόνο καθώς δεν έχω 64-μπιτο hardware.

Για το PD 8 δεν ξέρω, πάντως το Diskeeper από ότι κατάλαβα είναι μία έκδοση και για τα 32 και για τα 64.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.