Jump to content



Προγραμμα Που Να Αναγνωριζει Ολα Τα Ηχεια?


antreas9

Recommended Posts

όπως αναφέρω και στον τίτλο , ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να αναγνωρίσει όλα τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή.

δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν τα αναγνωρίζει από μόνος του.

ξεκινάω να σας λέω...

η κάρτα μου είναι onboard, λοιπές λεπτομέρειες δεν ξέρω,αλλά αν χρειαστει θα ψάξω να μάθω.

τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα,και θέλω να παίζουν όλα μαζί,είναι τα εξής:

2 ηχεία που έχει η tft οθόνη

2 ηχεία που έχιε η τηλεόραή μου (εννοείται ότι υπάρχει το καλώδιο ήδη)

1 woofer κ 2 ηχειάκια,

1 ηχείο που "συνοδεύει" και ως πομπός το ασύρματο mouse k keyboard.

ως τώρα,παίζει μόνο το τελευταιο(!!)!!!!!!!

προσπάθησα από control panel->sounds and audio devices->advanced, να κάνω κάτι,έβαλα διάφορες ρυθμίσεις,αλλά δεν κατάφερα τίποτα εκεί. any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει "πρόγραμμα" που να κάνει αυτό που θέλεις.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι drivers και utilities για την κάρτα σου ώστε να ενεργοποιείς ή να ρυθμίζεις την ένταση των ηχείων, καθώς και τι ρόλο θα έχει κάθε σετ ηχείων ανάλογα την υποδοχή που είναι συνδεδεμένα. Οπότε κοίτα καλύτερα στο site της μητρικής σου, αφού την έχεις onbard.

Link to comment
Share on other sites

Οντως δεν υπαρχει προγραμμα για αναγνωριση ηχειων μιας και τα ηχεια ειναι καθαρα plug-and-play. Αυτο που χρειαζεται να κανεις ειναι να συνδεσεις στις καταλληλες εξοδους της καρτας σου τα ηχεια ωστε να παιζουν ολα μαζι. Αν δεν εχει τις ελαχιστες εξοδους που θες, παρε ενα "ταυ" και συνδεσε τα μαζι οπως θες εσυ. Αλλιως, αν τις εχεις τις εξοδους, κατεβασε drivers και ειναι σιγουρο οτι θα βρεις ακρη.

Link to comment
Share on other sites

Διπλα απο καθε βυσμα ειναι σκαλισμενη η ονομασια του ή υπαρχει ενα εικονιδιακι. Για τα μπροστα ηχεια μπορει να εχει το νουμερο 1 ή απλως 1, για το μικροφωνο να γραφει mic ή να εχει ενα μικρο εικονιδιακι του μικροφωνου. Αυτη ειναι η "σωστη" θεση. Δεν αρκει απλα να τα βαλεις καπου. Πρεπει και να ξερεις και που να τα βαλεις...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.