Jump to content



ανακτηση σβησμενων αρχειων σε εξωτερικο σκληρο


evilsoler

Recommended Posts

παιδες Help ειμαι σε απογνωση(ειδατε δεν το εγραψα στον τιτλο:p)

μου δωσανε εναν wd εκσωτερικο να περασο κατι αρχεια μου.αφου αυτη ι διαδικασια ολοκληροθηκε επιτυχως πηγα να περασω κατι αρχεια απο τον εκσωτερικο στο δικο μου pc με copy-paste.

και ενω ολα βαινουν καλος σε καποια φασι μου πεταει οτι δεν βρισκει ενα αρχειο και στο καπακι σβηνει τα ΠΑΝΤΑ που ηταν μεσα.περαν τον αρχειων που ηταν μεσα (και που αμα δεν τα βρω κινδυνευει η σωματικη μου ακαιρεοτητα) ηταν και καποια αρχεια που ηταν οι drivers του σκληρου και πλεων τα windows δεν αναγνωριζουν την συσκευη. μου ειπαν για ενα προγραμα που σου βρισκει χαμενα αρχεια αλλα το θεμα πλεων πως δεν μου εμφανιζεται ο σκληρος για να τον σκαναρω.

ζητω απεγνωσμενα την βοηθεια σας τι να κανω???????

ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

τελικα το προβλιμα λυθηκε τοσο ευκολα οσο δημιουργιθηκε.κατεβασα τους drivers και μολις τους περασα εμφανιστικαν ολα τα αρχεια που ειχαν χαθει,οποτε ολα καλα.ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.