Jump to content


Γιατί δεν παίζει από το laptop ο βιντεοπροβολέας;;


fonzi

Recommended Posts

Φορητός καινούριος HP με wide 15" οθόνη.

Βιντεοπροβολέας 7ετίας sony data-projector. http://www.sonydigital-link.com/tv/projectors/projectors.asp?l=el&sc=PROJ&m=VPL-SC60E

Ο προβολέας σε σταθερό pc παίζει μιά χαρά.

Ο φορητός σε έναν καινούριο βιντεοπροβολέα που τον δοκίμασα προχθές έπαιξε αμέσως με έξοδο ταυτόχρονα και στη δική του οθόνη με fn-f4.

Σήμερα πάω να κάνω μιά παρουσίαση συνδέοντας τον ΗΡ με τον sony και δεν μπορώ να πάρω εικόνα από τον προβολέα. Οτι και να κάνω μου δείχνει no signal (input A).

Link to comment
Share on other sites

Μου έχει τύχει βιντεοπροβολέας να παίζει με το το laptop μου και να μην παίζει με το laptop του σχολείου. Τελικά αποδείχτηκε ότι κάτι δεν του "καθόταν" καλά με το καλώδιο. Με αλλαγή καλωδίου έπαιξε, χωρίς ποτέ να μάθω ποιο ήταν το πρόβλημα. Το καλώδιο πάντως δεν ήταν ελαττωματικό, εφόσον έπαιζε με το δικό μου laptop. Με τι καλώδιο επιχειρείς να συνδέσεις το laptop με τον βιντεοπροβολέα;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.