Jump to content


ASUS P5k μολις 1 ημερας απο λαθος!!!


nick_p

Recommended Posts

Παιδια πουλαω την ASUS P5k με το ολοκαινουργιο chipset P35 το οποιο ειναι ο αναδοχος του 965.

ειναι μιας ημερας και την δεινω επειδη πλεον με τον Χ6800 εχω ελευθερο πολλαπλασιαστη αρα κανω την δουλεια μου και με μικροτερο fsb και δεν εχω αναγκη της επιδωσεις τις P5k.....βολευομαι και με την abit awd9-max που εχω!!

η μητρικη οπως εχετε ακουσει ειναι πλεον η κορυφαια λυση ακομα και με τους τετραπυρηνους αφου ανεβαζει παρα πολυ fsb ακομα και με τους 4 πυρηνες!

επισης παιζει και τους πολυ αναμενομενους penryn στα 45nm αρα αποτελει μια λυση για τετραπυρηνo extreme overclocking αλλα και για τους all time classic διπυρηνους!!

τι αλλο???

εχει wifi και ολοκληρομενη υποστηριξη vista!

καθως επισης και πολυ καλυτερη ψυξη απο τις υπολοιπες Asus... :happy:

οσο για το fsb της!!! εγγυουμε πανω απο 500 fsb με μολις 1.5v ;)

η κανονικη της τιμη ηταν 250 . φυσικα μην περιμενετε τρελη τιμη διοτι οπως ειπα απο βιασυνη εφτασε στα χερια μου εχθες!(την ειχα παραγγηλει οταν ειχα τον 6600 αλλα με την μεταβαση μου σε Χ6800 μου εμεινε στο ραφι :confused: )

το πλεονεκτημα που μπορω να σας προσφερω εγω σαν ηλεκτρονικος ειναι να την παρεται full moded με ολα τα volt mod που κυκλοφορουν.....!!!!!!! ;)

Υ.Γ. : ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ.....ειναι μιας ημερας μητρικη + ολη την δουλεια που εριξα επανω αρα περιμενω σοβαρες προτασεις....!!! μην ακουσω καμια τιμη 180+τα μεταφορικα δικα μου που ελεγε ενας πλεονεκτης:p

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.