Jump to content



τι αξιζει να παρει κανεις απο αμερικη?(hardware)


unknown

Recommended Posts

επειδη θα παω και ειμαι στη φαση στησιματος 2 υπολογιστων τι θα προτεινατε να αγορασω απο κει?υπαρχει μεγαλη διαφορα στις τιμες σε σχεση με εδω περα?

Link to comment
Share on other sites

Μην πάρεις σκληρούς μόνο, αν χαλάσει κανένας, θα πρέπει να τον στείλεις στην Αμερική για RMA.

Ο,τιδήποτε πάρεις, να σιγουρευτείς προηγουμένως ότι υπάρχει support στην Ευρώπη, πχ μνήμες Gskill που ξέρω σίγουρα ότι τις στέλνεις στην Γερμανία, κοστίζει 5-10 και κάνουν λιγότερο από εβδομάδα για την αλλαγή.

Από κάρτες γραφικών, μόνο η BFG μου είπε ότι ασχέτως από που την αγοράσω, για τυχόν service θα την στείλω στα κεντρικά τους στην Ευρώπη. Asus, Evga, MSI, Biostar κλπ όλες μου είπανε ότι αν το προϊόν έχει αγοραστεί Αμερική, θα πρέπει να επιστραφεί είτε στο μαγαζί απ'όπου αγοράστηκε, είτε στα κεντρικά τους στην Αμερική.

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει και το τελωνειο που αμα το hw που 8α αγορασεις απο κει περασει τελωνειο 8α σου βγει πιο ακριβα απο οτι να το αγοραζες απο Ελλαδα.

εγω 8α σε συμβουλευα να παρεις επεξεργαστες και μνημες μονο,τα οποια μπορεις ευκολα να βγαλεις απο τις συσκευασιες σου και τα βαλλεις μεσα στα πραματα σου και αν σε ρωτησουν τι και πως τους λες οτι ειναι δικα σου,used κτλ.

μητρικη με τπτ γιατι ειναι το μονο κομματι του συστηματος που "πε8αινει" τοσο ευκολα και δεν εισαι για να στελεις μητρικες για RMA στην Αμερικη.

τα τροφοδοτικα ειναι πολυ ογκωδη και ειναι δυσκολο να περασουν και το ιδιο ισχυει και για τις καρτες γραφικων.αμα ομως εισαι μαγκακος μπορει και να την γλυτωσεις με δαυτα

Εχε κατα νου οτι το να περασεις το τελωνειο απο Αμερικη ειναι πιο ευκολο απο οτι στην Ελλαδα.Εδω μπορει να μην σε ελενξουν καν και μπορει να σου παρουν και τα σοβρακα ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.