Jump to content

Η Logitech ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ποντίκι με τεχνολογια Bluetooth


helloween
 Share

Recommended Posts

<div align=justify> <img src=http://i210.photobucket.com/albums/bb314/thelabpics/logitechv470_thumb.jpg align=left hspace=8 vspace=8>

Η Logitech από ότι φαίνεται ξεκινάει την ενσωμάτωση της τεχνολογία Βluetooth στα προϊόντα της. Έτσι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα ασύρματο ποντίκι ενσωματώνοντας της τεχνολογία αυτή. Το V470 χρησιμοποιεί Bluetooth 1.2 για την επικοινωνία με τον υπολογιστή και ιδιαίτερα με laptop και είναι και συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις. Έχει 2 πλήκτρα και ροδέλα με κίνηση προς 4 κατευθύνσεις. Θα διατεθεί στην αγορά τον Σεπτέμβριο στα 49,99$ (38,5).

<div align=right><endofintro></div>

<div align=center><img src="http://i207.photobucket.com/albums/bb136/odyodyodys/logitechv470_thumb.jpg" border="0" alt=""></div>

<div align=right><a <div align=right><a href="http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15733&catid=2" target="_blank">

[ Διαβάστε περισσότερα ]</a></div>

Link to comment
Share on other sites

Bluetooth ποντίκια και πληκτρολόγια υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η Logitech, η πιο γνωστή εταιρεία στο χώρο, αγνοούσε επιδεικτικά το BT. Το ίδιο έκαναν και πολλές άλλες εταιρείες wireless λύσεων. Λες και υπήρχε μια παγκόσμια συνωμοσία. Παρόλο που υπήρχαν ορισμένα Logitech mouse/keyboards αυτά τα είχε στην αφάνεια (από πλευράς διαφήμισης).

Κι αν τα Bluetooth desktop keyboard/mouse combo δεν είχαν και τόσο νόημα, η έλλειψη των Bluetooth mouse ήταν προκλητική για τους laptop users. Το V270 ήταν για μήνες δύσκολο να βρεθεί στο Ελλάδα. Προσπαθούσα να εξηγήσω στα μαγαζιά πως δε μου αρέσει να έχω wired mouse στο laptop μου ή να βάζω/βγάζω USB-ματζαφλάρια δέκτες και με κοιτούσαν λες και ήμουν εξωγήινος :alien: . Τελικά πήρα ένα φθηνό Trust.

Κάλιο αργά παρά ποτέ. ’ντε τώρα να τους πείσουμε ότι ΔΕΝ είναι κακό να έχει ένα wireless laptop-mouse ΚΑΙ thumb button. Ελπίζω μέχρι το 2010 η "τρομακτική" εξέλιξη των Η/Υ να μας καλύψει και σε αυτό το σημείο.

Link to comment
Share on other sites

logitech_mx900_04.jpg

To είχα πάρει πριν 2,5 χρόνια. Πάρα πολύ καλό ποντίκι με BT τεχνολογεία. Αναγνωρίζει όλες τις συσκευές πολύ εύκολα δεν μπλοκάρει και γενικότερα έχει πολύ ποιότητα και από software και σαν σχεδίαση.

Τότε στην Ελλάδα έκανε 90 και το είχα βρει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στην Γερμανία 48 :...: Για 48 άξιζε καθώς 25-30 έκανε ένας usb adaptor για να έχεις bluetooth στο PC και με 48 αγόραζες και ένα αξιοπρεπέστατο ποντίκι, που δεν είχα ως τότε. Το μόνο "πρόβλημα" που έχει είναι η μπαταρία που. Κρατάει 24 ώρες μόνο. Γενικά η τεχνολογεία ΒΤ είναι μπαταριοφάγος... Αλλά δεν είναι και τόσο ενοχλητικό. Το βάζεις στην βάση που είναι και φορτιστής πριν πας για ύπνο και το πρωί έχεις για όλη την ημέρα μπαταρία!

2,5 χρόνια δεν έχω αλλάξει μπαταρίες (έχει επαναφορτιζόμενες από μάνα) και δεν έχει πέσει καθόλου η απόδοσή τους!

Link to comment
Share on other sites

Το ποντίκι απο το ότι κατάλαβα θα είναι κυρίως για τα laptop και δεν θα χρειάζετε ουτε καλώδιο ούτε και αλλη συσκευή που θα δεσμεύει usb θύρα στο pc...αφού υποστηρίζει και παλιοτερα μοντέλα με bluetooth θα είναι μία καλή λύση για τους laptop users και πιστεύω σε αρκετή καλή τιμούλα...! τουλαχιστων θα δώσεις τα λεφτά και θα σου κρατήσει...!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.