Jump to content


Προβλημα με νέο PC


ssfun

Recommended Posts

Ύστερα απο αρκετές μέρες κατάφερα να συγκεντρώσω τα κομμάτια για το νέο μου PC:

Asus P5E3 Deluxe WiFi

Intel E8500, 1333, 45nm

Cellstock DDR3 1600, 7-6-6-18 2GB(2x1GB)

Enermax Galaxy 850W

Sapphire HD3870 X2 1GB

Τα έβαλα όλα στο κουτί, πάω να το ανοίξω, ανοίγει! Κάνει το γνωστό beep αλλα η οθόνη μαύρη! Το δοκιμάζω και στις 2 θέσεις, σε DVI, VGA τίποτα! Τα ξήλώνω όλα και αφήνω πάνω τα βασικά για το boot, δλδ τα παραπάνω. Πάλι έκανε το μπίπ του κανονικού boot αλλα η οθόνη μαύρη! Υποψιάζομαι ελλατωματική κάρτα γραφικών αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η μητρική κανονικά σηκώνει μνήμες στα 1333 και λέει 1600 overclocked. Παίζει να φταίνε οι μνήμες ή αν φταίγαν αυτές δεν θα έκανε boot? Αυριο θα δοκιμάσω την κάρτα γραφικών στο pc ενός φίλου αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Τα φώτα σας!

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα , δες και το καλώδιο της οθόνης αν είναι καλά κουμπωμένο, βρες απο κάποιον φίλο σου άλλη vga για να δοκιμάσεις ή πάρε την δικιά σου σε άλλο PC για να την δοκιμάσεις , πρέπει να αποκλίσεις ένα ένα κάποια εξαρτήματα και να σιγουρέψεις ότι δουλεύουν .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.