Jump to content



Πρόβλημα με ocz 8500 sli ready


dim_gero

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS STRIKER ( OXI EXTREME) ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΕΣ OCZ PC2-8500 SLI READY EDITION 1066DC DUAL CHANNEL 2GB KAI ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 1066 mhz Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ 667. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ BIOS ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ memset ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ . Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕL CORE 2 QUAD Q6600 ME 1066 FSB. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!

Link to comment
Share on other sites

στα στικακια των ram αναγραφεται η ταση λειτουργιας τους! πας στο bios και ρυθμιζεις την ταση των dimm! βαζεις όση λενε! αν η μητρικη σου κανει overvoltage βαζεις λιγοτερο! το αν δινει παραπανω ταση στα dimm το βλεπεις απο το pc probe. μετα πας και βαζεις manually 1066 στο dram frequency! λογικα με αυτα θα εισαι ενταξει! τσεκαρε και το version του bios σου παντως!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν διόρθωσε το μήνυμά σου και σε παρακαλώ γράφε με μικρά. Δεν χρειάζεται να φωνάζεις ;)

Οι συγκεκριμένες μνήμες είναι ΕΡΡ, που σημαίνει ότι έχουν γραμμένο στο SPD table τους, συχνότητες, timings και Voltage λειτουργίας.

Βρες στο BIOS την ρύθμιση SLI Ready Memory και βάλε την επιλογή Optimal. Μην πειράξεις τάσεις, άστες στο auto. Θα τα κάνει όλα το BIOS για σένα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.