Jump to content



σπαστικο προβλημα!!


d|smal

Recommended Posts

μονο στο medal of honor το κανει συνεχεια! και μια φορα μονο στο bioshock! πουθενα αλλου!κολλαει εκει κ αναγκαστικα ρεσετ!!!

dsc00765ol3.jpg

ελεγα θερμοκρασια αλλα το εκανε στους 83 στην αρχη μετα εβαλα φουλ το ανεμηστηρι κ το εκανε παλι στους 70 οχι οταν παταει σαυτες τις θερμοκρασιες αλλα μετα απο λιγο!! κατι αλλο? μνημες? τι?

Link to comment
Share on other sites

στους 62βαθμους επαιξε κομπλε! δουλευει στο 37% αν το εχω στο αυυτοματα!στο 80% επαιξα τωρα! δεν ξερω η ατιμη ζεστενεται παρα πολυ... το βαζω 50% για μονιμα! παραπανω ακουγεται!

Link to comment
Share on other sites

Για κάρτα σε βλέπω φίλε μου... και πιο συγκεκριμένα θερμοκρασίες. Προφανώς στα παιχνίδια που ζορίζεται η κάρτα, ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και αρχίζει και πετάει artifacts. Όταν ζορίζεται κι άλλο, κολλάει κιόλας.

Αν το έκανε μόνο στο medal μπορεί να ήταν απο το παιχνίδι, αλλά απο τη στιγμή που το εμφάνισε και στο Biosock, πας για καρτούλα. Δοκίμασε μια άλλη... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.