Jump to content


Επιλογή φωτογραφικού χαρτιού.


Recommended Posts

Είμαι έτοιμος να παραγγείλω φωτογραφικό χαρτί αλλά μπερδεύτηκα με τις πολλές επιλογές. Να πάρω χαρτί HP, Canon ή κάτι άλλο ?

Επίσης από πόσο βάρος χαρτιού και κάτω αρχίζει να φαίνεται η διαφορά στην ποιότητα εκτύπωσης ? Ρωτάω γιατί π.χ με 10 ευρώ μπορείς να πάρεις είτε 100 φύλλα των 170gr είτε 20-25 φύλλα των 250gr είτε τη μέση επιλογή των 50 φύλλων στα 170gr !

Ο εκτυπωτής είναι ο Canon IP4500.

Edit: Να σας μπερδέψω λίγο παραπάνω ! Glossy ? Semi-Glossy ? Matt ?!

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια το έψαξα και δεν το βρήκα ! Μάλιστα σα να θυμάμαι ότι το πόρισμα ήταν ότι τα Canon είναι καλύτερα αλλά δεν το βρήκα το thread.Θα ξαναψάξω και αν το βρω θα κάνω post και σε αυτό το thread το link...

Edit: Βέβαια αν το βρεις πρώτος δεν με πειράζει ! :p:D

Link to comment
Share on other sites

Να΄σαι καλά deninho ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! :daisy:

Είχα δοκιμάσει από "Φωτογραφικό χαρτί" μέχρι "Glossy" και δεν το έβγαζε στα αποτελέσματα το συγκεκριμένο !

Εν το μεταξύ αν δώσεις στην αναζήτηση τον τίτλο του thread πάλι δεν το βγάζει στα αποτελέσματα ακόμα και αν πραγματοποιήσεις την αναζήτηση από το υπό-forum των εκτυπωτών και ψηφιακής φωτογραφίας ! Κουλό ?! Δεν θα το έβρισκα ποτέ ! :confused::p

Απορώ πως το βρήκες εσυ !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.