Jump to content



Μέχρι πότε θα υποστηρίζει η AMD τις DDR2?


bezdim

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι σύντομα σχετικά να πάρω ένα high-end AMD mobo. Έχω στο μυαλό μου την Asus M3A32-MVP DWF, όπου θα εγκαταστήσω έναν 6000+ που ήδη έχω, προς αναμονή της "νέας φουρνιάς" των Phenom.

Kαι η ερώτηση μου είναι η εξής:

Συμφέρει να πάω σε DDR2 mobo? Δεν είμαι και πολύ της αναβάθμισης, αλλά μην πάρω 200+ Ευρώ hardware και μετά από 1 χρόνο να μου χρειάζονται DDR3 μνήμες.

Επαναλαμβάνω δεν είμαι της αναβάθμισης ούτε του high-end.

Tί λέτε?

Link to comment
Share on other sites

γιατί θέλεις να πάρεις board; δεν έχεις τώρα κάποιο;

γενικά να σκάσεις 170-180 για να βάλεις τον Phenom όοοταν θα έρθει δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Η διαφορά στις επιδόσεις που θα δεις (απ'ότι κατάλαβα έχεις DDR board) νομίζω δεν ανταποκρίνεται στην διαφορά τιμής.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, τα τελευταία χρόνια "βολεύομαι" ίσα-ισα με μητρικές των 70-80Ε.

Η τελευταία φορά που πήρα mobo high end ήταν την εποχή του MSI K7DELTA-LISR αν δεν κάνω λάθος. Τώρα που υπαρχει μια οικονομική άνεση, θα ήθελα να στήσω ένα καλό μηχάνημα πάνω σε μια καλή μητρική, έτσι για το "γαμώτο", για να ευχαριστηθώ και εγώ.

Ένα θέμα μου ήτανε οι μνήμες, αλλά όπως τα λές το καλύτερο θα ήταν να περιμένω πρώτα να έρθουν οι phenom και μετά έχει ο θεός.

EDIT: dpolal με πρόλαβες.

Γενικά δεν είμαι του high-end από γενικής άποψης, αλλά μια φορά στα 3-4 χρόνια θέλω να ξεδίνω βρε αδερφέ.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα να περιμένεις 4-5 μήνες που θα έχουν πέσει περισσότερο οι τιμές των ddr3 και θα υπάρχουν και περισσότερες προτάσεις σε μπόρντ με ddr3 μέχρι τότε.

Γιατί όχι Intel αν επιτρέπεται;;;;

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμμ, πέρα από το συναίσθημα όμως θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε παρόμοια θέματα που έχουν συζητηθεί πολύ πρόσφατα.

Ειδικά αν θέλεις ΤΩΡΑ να αναβαθμιστείς συμφέρει από κάθε άποψη η λύση με Intel cpu.

Αλλιώς περιμένεις μέχρι να βγάλει η AMD κάτι περισσότερο της προκοπής που να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα ή και καλύτερα ακόμα το αντίπαλον δέος... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.