Jump to content



[πωλειται]Fujitsu-siemens xi2428 laptop


abarth

Recommended Posts

Ειναι αγορασμενο απο Πλαισο πριν 7 μηνες με αποδειξη αγορας φυσικα.

ΔΕΝ παρουσιαζει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Με την αρχικη εγκατασταση των Windows Vista Home Premium.

Η τιμη ειναι συζητησιμη.

Τα χαρακτηριστικα ειναι τα εξης:

Περιγραφή (απο πλαισιο)

Ελευθερία, φορητότητα, απλότητα!

Η τάση για ελευθερία κινήσεων στην εργασία και στην ψυχαγωγία ενσωματώνεται πλήρως στo νέo κομψό notebook της Fujitsu Siemens. To Amilo Xi 2428-804 είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής για όλες τις χρήσεις, που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο υψηλή απόδοση, αυξημένη ευχρηστία και εξαιρετική τιμή αγοράς για τα χαρακτηριστικά του.

Με τους νέους multimedia φορητούς υπολογιστές της σειράς Amilo οι καταναλωτές αποφασίζουν εκείνοι πού θα εργαστούν ή θα διασκεδάσουν βλέποντας DVD, συζητώντας με φίλους στο instant messenger, ή παρακολουθώντας τα βίντεο online, όπου και αν βρίσκονται: στο σπίτι, στο δρόμο για την εργασία, σε ένα καφέ. H σειρά Xi προσφέρει την άνεση ενός desktop αλλά σας δίνει επιπλέον την δυνατότητα να πάτε όπου θέλετε. Ποτέ ξανά δεν θα σας λείψει ο ογκώδης σταθερός υπολογιστής σας!

Η λιτή, κομψή σχεδίαση του μοντέλου της Fujitsu-Siemens και οι πολυάριθμες δυνατότητες του, επιτρέπουν στον χρήστη να απολαμβάνει, πλοήγηση στο internet, παιχνίδια, ταινίες, φωτογραφικό υλικό και μουσική σε υψηλή ποιότητα.

Στο Amilo Xi 2428-804 θα ζήσετε την πραγματική multimedia εμπειρία.

Όλα συμβάλλουν σε αυτό: και η ευρεία οθόνη 15,4" με τεχνολογία κρυστάλλινης απεικόνισης Brilliant View, και η κάρτα γραφικών GeForce 8600M GS της NVIDIA με 256MB αυτόνομης μνήμης, για να ενισχύσει τη εμπειρία σας είτε πρόκειται για βίντεο είτε για παιχνίδια. Υπάρχει παράλληλα ενσωματωμένη web camera 1.3 Megapixels που σας κρατά σε επαφή με την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους φίλους σας μέσω βίντεο-κλήσης.

Ο σύγχρονος επεξεργαστής Core 2 Duo Τ9300 υπόσχεται περισσότερη ισχύ με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, η Gigabit υποδοχή και το ασύρματο δίκτυο WiFi (Draft-N) δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να συνδεθούν με μεγάλες ταχύτητες με άλλους υπολογιστές ή στο διαδίκτυο, ενώ ο σκληρός δίσκος των 250GB αποδεικνύεται ικανοποιητικός σε χωρητικότητα και ικανός να φυλάξει όλα τα δεδομένα σας. Στο θέμα των συνδέσεων οι υποδοχές είναι παραπάνω από πολυάριθμες και υπόσχονται αυξημένη ευελιξία και σύνδεση με όλους τους τύπους περιφερειακών συσκευών, με 3 θύρες USB2.0, ενσωματωμένο card-reader, FireWire, eSATA και έξοδο HDMI!

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν στο νέο Amilo είναι το γεγονός ότι ενσωματώνει τεχνολογία Intel Turbo Memory. Η λειτουργία αυτή ουσιαστικά χρησιμοποιεί μία δεύτερη πρόσθετη μνήμη flash (1GB) παράλληλα με την κεντρική μνήμη του συστήματος, για ταχύτερη εκκίνηση των Windows και των εφαρμογών.

Χαρακτηριστικα

Κατηγορία Είδους

Multimedia

.

Κατασκευαστής

Fujitsu-Siemens

.

Μοντέλο Amilo Xi 2428-804

.

Μέγεθος Οθόνης 15,4 ''

.

Τύπος Οθόνης 15.4" WXGA Brilliant View

.

Ανάλυση 1280 x 800

.

Τεχνολογία Οθόνης Brilliant View

.

Κατασκευαστής Επεξεργαστή Intel

.

Τύπος Επεξεργαστή Core 2 Duo

.

Μοντέλο Επεξεργαστή Τ9300

.

Ταχύτητα Επεξεργαστή 2,50 GHz

.

Μνήμη 2048MB DDR2

.

Τύπος Μνήμης DDR2

.

Επέκταση Μνήμης up to 2048MB

.

Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου 250GB

.

Τύπος Σκληρού Δίσκου SATA

.

Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου 5400 rpm

.

Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών NVIDIA

.

Μοντέλο Κάρτας Γραφικών GeForce 8600M GS

.

Αυτόνομη Μνήμη Γραφικών 256MB

.

Μέγιστη Μνήμη Γραφικών up to 767MB

.

Οπτικά Μέσα DVD-RW Super Multi D.L.

.

Λειτουργικό Windows Vista Home Premium GR

.

Κάμερα 1.3 Megapixels

.

Ήχος HD Audio support

.

Ηχεία 2 ενσωματωμένα

.

Δικτύωση Bluetooth 2.0 Ethernet 10/100/1000 Wireless Lan (802.11a/b/g/n) Modem 56k

.

Θύρες

Microphone in x 1 S-video out x 1 VGA out x 1 Consumer IR port x 1 Ethernet RJ-45 x 1 Modem RJ-11 x 1 HDMI-out port x 1 Headphone out x 1 USB 2.0 x 3 e-SATA x 1 IEEE-1394 x 1 SPDIF out x 1 Card Reader 5-in-1 Line-in x 1 ExpressCard/54 x 1

.

Μπαταρία Li-Ion 6 cell 2200mAh

.

Πρόσθετα WiFi N /Bluetooth/1.3MP webcam

.

Βάρος 3,00 kg

.

Διαστάσεις 360 x 272 x 37.2 mm

.

Λοιπά Χαρακτηριστικά Intel Turbo Memory 1GB

Η τιμη ειναι συζητησιμη, οχι κατω απο 500 , κοντα στα 650 ....

το ποσο θα ειναι πραγματικα δεν το ξερω διοτι δεν ξερω ποσο περιπου κοστολογουνται μεταχειρισμενα λαπτοπια αυτων των δυνατοτητων και 7μηνων....

Αυτα!

Οποιος θελει ΜΟΝΟ μεσω pm Ή μεσω email.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.