Jump to content


Logitech G5 Gamer Laser Mouse


gel

Recommended Posts

Πωλείται ένα από τα κορυφαία ποντίκια για Gamers και όχι μόνο φυσικά:

Logitech G5 Gamer Laser Mouse Silver/Gray

To συγκεκριμένο mouse πωλείται αυτή τη στιγμή στα γνωστά καταστήματα σε τιμές που κειμένονται από 65 έως 80 ευρώ. Ενδεικτικά μπορώ να σας δώσω κάποια links μέσω pm, διότι σύμφωνα με τους κανόνες δεν επιτρέπεται να τα αναφέρω εδώ.

Το ποντίκι έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, διότι τελικά δεν αγοράστηκε ποτέ Gamer PC. Όπως βλέπετε και στην υπογραφή μου, χρησιμοποιώ ακόμη ένα low budget PC μαζί με ένα Microsoft PS2 mouse.

Είναι σε άψογη κατάσταση, θα σας παραδοθεί στο κουτί του μαζί με όλα τα παρελκόμενα της Original συσκευασίας του, την κασετίνα με τα βαρίδια, το CD με το Software για τους οδηγούς και τις ρυθμίσεις του κλπ…

Περιττό να αναφέρω τέλος, ότι το Logitech G5 Laser Mouse θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη με κορυφαία hardware χαρακτηριστικά και πλήθος παραμετροποιήσεων μέσω software, όπως ρυθμίσεις για κάθε κουμπί, επιλογές για τις αναλύσεις, ξεχωριστά προφίλ για κάθε πρόγραμμα κλπ…

Πωλείται στα 25 ευρώ, δηλαδή στο 1/3 της τιμής που θα το βρείτε τώρα στα ράφια των καταστημάτων.

post-1759-1416073690,2504_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.