Jump to content


Αλλαγές στα Rank


Recommended Posts

Λοιπόοοοοον... Θα ξεκινήσω με τον Astrolabo και τον Jpavly.. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι οι δύο τους πλέον ανήκουν στην ομάδα των Forum Administrator (έκπληξη και γιαυτούς.. δε το ξέρουν :D) Μετά από τόση δουλειά και αφοσίωση στον Λάμπη η διάκριση είναι απλά τυπική, μιας και μεταξύ της διοικητικής ομάδας ήδη αντιμετωπίζονταν και θεωρούνταν administrators.

Άλλη μια διάκριση.. V.I.P. member αυτή την φορά για τον mariosalice. Μια διάκριση επάξια κερδισμένη, με θέματα που είναι πάντα ψαγμένα, με άψογη συμπεριφορά και διάθεση για βοήθεια..

Σας ευχαριστούμε και τους τρεις! :dance3:

Δείτε όλη την ομάδα του TheLab.gr

Link to comment
Share on other sites

Η τελευταία διάκριση της ημέρας ΓιαγκΤ, VIP member. Μέλος από τις πρώτες ημέρες μας, καυστικός, σωστός, ντόμπρος, παράδειγμα για την νεολαία. Με την μαγική του ατζέντα έχει σώσει κόσμο πολύ ;)

(Δε το έκανα από το πρωί γιατί περίμενα την συγκατάθεση του :) )

Link to comment
Share on other sites

Οι VIP έχουν πρόσβαση και στο εσωτερικό forum των ειδήσεων. VIP στην ουσία σημαίνουν μέλη που έχουν δώσει πραγματικά πολλά στο site, είτε με τις καταχωρήσεις τους, είτε με την συμπεριφορά τους, είτε με την υποστήριξη τους, είτε με των συνδυασμό όλων των παραπάνω.

Ο Chessman σταμάτησε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Πραγματικά απορούσα πως κατάφερνε να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα. Ναι ο μεγαλύτερος newsposter είναι αλήθεια κι έχει την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου γιατί ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλότερα από όσο θα περίμενε κανείς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.