Jump to content



Service Η/Υ


antonis_man

Recommended Posts

Χρειάζομαι επειγόντως οδηγίες για service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών,hardware (κυρίως) αλλά και software.Αν γνωρίζει κανεις κάποιο βιβλίο σε μορφή PDF, οποιοδήποτε εγχειρίδιο (αναλυτικό κατα προτίμηση,καθώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία-κατάρτιση), ή οποιαδήποτε (τονίζω το οποιαδήποτε!) χρήσιμη πηγή/πληροφορία ας με βοηθήσει...!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Για τι χρήση προορίζεται;

1) Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, ανέλυσε το να σε βοηθήσουμε.

2) Αν θέλεις τις γνώσεις, περιορίσου σε ποια κατηγορία χρειάζεσαι, γιατί η "ύλη" είναι απεριόριστη :D

Δεν υπάρχουν απόλυτα "εγχειρίδια" οι υπολογιστές είναι σύνθετα πράγματα, χωρίς στάνταρντ εσωτερικό, οπότε το κάθε τι μπορεί να είναι διαφορετικό.

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχήν, ευχαριστώ πολυ για την προσοχή σου.ΒΑσικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα,εκτός από ψιλοπράγματα τα οποία παλεύω.Σπουδάζω πάνω στους υπολογιστές (ΤΕΙ-Σχολή τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεποικινωνιών) και καθώς με ενδιαφέρει αρκετά, θέλω να "αρχίσω" κάπως θα έλεγα επαγγελματικά, σε κάποιο μαγαζί,λίγο από μόνος μου, κλπ.Έτσι θέλω να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερη "γνώση" και κάτω από κάποια καθοδήγηση και πειραματισμό να μπορέσω να μπώ στο κλίμα των υπολογιστών.Καλά ειναι τα "θεωρητικά" τις σχολής μου,αλλά αυτή την στιγμή θέλω κάτι πιο "πρακτικό".Ελπίζω να έγινα κατανοητός...(Αν όχι κουραστικός!).

Link to comment
Share on other sites

αγόρασε καλύτερα κατσαβίδι κοφτάκι κτλ κτλ, βρές και ένα θύμα pc και άσε τα βιβλία. :T:

Και γω αυτό προτείνω. Ό,τι βιβλίο και να σου προτείνουμε, στη θεωρία θα μείνεις. Αν δεν τα δεις live, δεν κάνεις κάτι. Άσε που δεν παίζει να βρεις βιβλία του στυλ "πώς αλλάζουμε και ρυθμίζουμε μια μητρική", "πώς τοποθετούμε ψύχτρες" κλπ, που μάλλον θα χρειαστείς σε μαγαζί όπως λες.

Για το λογισμικό, μπορείς να αποφασίσεις με τι θες να ασχοληθείς, πχ δίκτυα, και να βρεις πολλά βιβλία ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλέξεις.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ κι εγώ με τον arxagello. Πάντως και το manual της μητρικής λέει κάποια βασικά πράγματα για το σετάρισμά της που θα σε βοηθήσουν.

Μπορείς να διαβάσεις κ διάφορα tutorials σε αυτό και σε διάφορα άλλα sites.

Αλλά καλό θα ήταν να μην μείνεις στη θεωρία...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.