Jump to content



"Το στοιχειο "Εξερευνηση των windows" σταματησε να λειτουργει"


mpoumpis

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα την Παρεα!

Απο χτες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... Οταν ανοιγω καποιο φακελο και μετα των κλεινω εμφανιζεται το μηνυμα "Το στοιχειο "Εξερευνηση των windows" σταματησε να λειτουργει" μενει κενη η οθονη και μετα λεει "Πραγματοποιειται επανεκκινηση του εξερευνηση των windows οπου και επανεμφανιζεται ολα παλι πισω (εικονιδια, μπαρα των windows...Τι μπορει να φταει???Το λειτουργικο μου συστημα ειναι windows vista home edition

Link to comment
Share on other sites

Η συνεχεια των εγκεφαλικων του laptop μου... Σημερα εκτος απο το μηνυμα με την εξερευνηση των windows που μου πεταει συνεχεια εκανε και κατι αλλο...Εβγαλε ενα μηνυμα με ενα "Χ" κοκκινο στα δεξια το οποιο λεει "Η οδηγια στο 0χ043316ce αναφερθηκε στη μνημη στο 0χ043316ce. Η μνημη δεν ηταν δυνατον να ειναι read. Καντε κλικ στο κουμπι "ΟΚ" για να τερματιστει το προγραμμα". Τι ειναι παλι αυτο το καινουργιο??Λεμε με την επαναφορα συστηματος να καταφερω να διορθωσω κατι???:suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Το εχω ηδη εγκατεστημενο...

Νεο εγκεφαλικο...Μολις πριν απο λιγο ανοιξα το laptop και μου εβγαλε μπλε οθονη. εκανε restart μονο του και εκανα και επιδιορθωση οπως ελεγε αλλα παλι τα ιδια...Δεν το γλυτωνω το format μου φαινεται...:sorry::down:

Καμια αλλη ιδεα κανεις???:hmm::help1::help1::help1::help1:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.