Jump to content



Μονοβάθμιο & Hardware


petr00kos

Recommended Posts

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ.

ΠΩΛΕΙΤΕ το παρακατω μονοβαθμιο. ειναι remake απο esdee πρωην κατοχος ηταν το σκαθαρι και ειναι ΠΟΛΥ περιποιημενο και αρκετα δυνατο. Αναφορικα QX εχει bencharei 3d sta 5100 και E8400 3d στα 5150+ οπως φαινεται και στο hwbot kαθως ολα τα score μου ειναι με αυτο. η τιμη του ειναι 300 ευρω. -SOLD

πωλειται και η Rampage Formula μου που ειναι αγορασμενη προ 5 μηνων με εγγυηση απο πλαισιο. Συνολικο χρονο λειτουργιας εχει λιγοτερο απο 50 ωρες καθως χρησιμοποιηθηκε μονο για bench και ειναι σε αριστη κατασταση με ολα τα παρελκομενα και το κουτακι της. Η τιμη της οριζεται στα 160 ευρω.

Ακομα πωλουνται οι Corsair DDR2 1250. Ξερετε ολοι πως πανε, ισως οι καλυτερες ddr2 μνημες για benching με φουλ εγγυηση απο corsair στα 90 ευρω. -SOLD

Τελος ενας E8400 στα 4 με αερα με 1,4 και 5,2 σε μονοβα8μιο με 1,7 χωρις degrade χωρις το παραμικρο προβλημα με εγγυηση απο μουλτιραμα στα 100 ευρω.

τα πραγματα πωλουνται γιατι θα προχωρησουμε σε i7 - διοτι ειναι καιρος να αφησουμε τα μοτερ ωστε να παμε σε κατι πιο κρυο :tongue:

imahibeom1nlnp4vw792_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.