Jump to content



new idea για το φορουμ (hot threads section)


GoMaR

Recommended Posts

Λοιπον , βλεποντας κατι θεματα με απαντησεις 200-300 η και 900 μερικες φορες , οπως τα oc i7 , η ψηφιακες φωτογραφιες , cars η και αλλα "hot" θεματα που αξιζει να τα δει καποιος (οχι απαραιτητα sticky) σκεφτηκα μηπως φτιαχνοταν ενα subforum ονοματι hot threads (η οτι αρεσει στη Δ.Ο εκει θα κολλησουμε ; :p) που αυτοματως μετα απο εναν αριθμο απαντησεων να γινεται "hot thread" Δηλαδη να εχουμε μια σουμα με ολα τα "καυτα" θεματα ωστε να μπορουμε να τα εχουμε μαζεμενα.

Οχι ομως να μεταφερθουν εκει αλλα να ειναι στην κατηγορια τους κανονικα και να ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ εκει..

Δηλαδη αν κανω ποστ στο ψηφ.φωτογρ. να υπαρχει το ποστ κανονικα στο θεμα του και το θεμα στη κατηγορια του , αλλα να υπαρχει και στο "hot threads" η και τι αντιστροφο.

Τεχνικα δε ξερω αν ειναι δυσκολο και πως γινεται..Αλλα σαν ιδεα πιστευω ειναι καλη.Η αν δε γινεται αυτο κατι πιο εφικτο.

Ιασονας:p

Link to comment
Share on other sites

αντί να μαζευτούν και να χάσουμε το οργανωμένο layout καλύτερα να μπει κάνα σηματάκι με φωτίτσα se gif αντί για το κλασσικό κοκκινο φάκελο που η αλήθεια είναι οτι δεν πολυχτυπάει στο μάτι.....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σας χαιρετώ. Είμαι άλλος ένας Γιαννάκης στο φόρουμ και και θα κάνω και εγώ την πρότασή μου. Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένα θέμα για Ελληνικές ευρεσιτεχνίες,και ιδέες του σήμερα:lock:?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.