Jump to content



Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης


saaakiss

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά. Μόλις τώρα έβαλα τα Windows 7 64 bit και ενω όλα πάνε κανονικά δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης. Έχω την οθόνη Lg L1750SQ και μου περιορίζει την ανάλυση στα 800*600 και το color depth στα 16 bit. Όταν είχα τα ΧΡ η οθόνη είχε ανάλυση 1280*1024 και color depth στα 32 bit. Εννοείται οτι τα drivers της κάρτας γραφικών είναι εγκατεστημένα.

Link to comment
Share on other sites

Όταν κάνω disable τους drivers απο το device manager τότε όλα πανε μια χαρά, δηλαδή η ανάλυση παει μέχρι τα 1600*1200 με color depth 32 bit. . Αντιθέτως όταν τους κάνω enable τότε η ανάλυση "κλειδώνει" στα 800*600 με color depth 16 bit !!! :tomato:

Τι συμβαίνει άραγε???:fie:

Link to comment
Share on other sites

Εμάς καθόλου:p

Εσένα δε σε πειράζει το οπτικό αποτέλεσμα ;

Το ιδανικό είναι να τη δουλεύεις στη native ανάλυση της την οθόνη.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση οδηγών της Nvidia.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω πως είναι φαινομενικά άσχετο αλλά... καλώδιο; Μήπως έβαλες επέκταση; Μου είχε τύχει περίπτωση με επέκταση vga που προκαλούσε διάφορα προβλήματα, μεταξύ αυτών και μη ανάγνωση των ιδιοτήτων της οθόνης (EDID).

Link to comment
Share on other sites

Η οθόνη που έχω είναι μια LCD L1750sq. Η συγκεκριμένη οθόνη έχει είσοδο αναλογική, και επειδή η κάρτα γραφικών έχει έξοδο μόνο 2 DVI, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μια επέκταση για να μπορέσει να γίνει η σύνδεση. Με τα Win XP 32-bit (άρα και με παλιότερους drivers της nvidia) μου έπεζε κανονικά!! Λέτε τελικά να φταίει η οθόνη!!

Επίσης όταν πάω να αλλάξω χειροκίνητα την ανάλυση, και την βάλω μεγαλύτερη απο 800*600 μου λέει οτι η οθόνη μου δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλες αναλύσεις!!! Τι λέτε να κάνω??

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω πως είναι αυτό Σάκη, και στην κοπέλα μου με τέτοιο αντάπτορα είναι σε 7άρια 64άρια… πολύ κουλό μου ακούγεται.

Μήπως έχουν τίποτα οδηγούς τα 7άρια και γίνεται overlap και κάπου προβληματίζεται το σύστημα?

Link to comment
Share on other sites

Όταν μπαίνω στα Windows μου βρίσκει αυτόματα οδηγούς για την καρτα γραφικών (αν προηγουμένως τους είχα απεγκαταστήσει). Μετά απλά πάω στο device manager και τους κάνω ενημέρωση με αυτούς απο την nvidia.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.