Jump to content



Permissions σε windows 7


jpcupra

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα... παλευω να φτιαξω τα permissions στο καινουργιο pc του αφεντικου μου αλλα ακρη δεν βγαζω...

να σας εξηγησω το ολο κονσεπτ...

στην δουλεια υπαρχουν 4 υπολογιστες(πλεον)..

του αφεντικου μας θελουμε να μπορει να δει τα αρχεια μας, ΑΛΛΑ να μην μπορει να τα τροποποιησει κοινως μονο αναγνωση. να μπορει να εχει το δικαιωμα πχ να ανοιγει ενα αρχειο excel απο το δικο μου pc και αν θελει να το αποθηκευει στο δικο του υπολογιστη για να το επεξεργαστη...εχασα την μπαλα λιγο με τα δικαιωματα, γιαυτο και ζηταω την βοηθεια σας...τα 3 pc τρεχουν xp και του αφεντικου windows7..

ευχαριστω εκ των προτερων...

Link to comment
Share on other sites

Αφού τα αρχεία είναι στα δικά σας PC, τα permisions πρέπει να ρυθμιστούν σε εσάς με τα XP, όχι στο αφεντικό με τα 7άρια.

Φτιάξτε έναν user boss στα XP, δώστε του τα δικαιώματα που θέλει στα folders που θέλει και πείτε στο αφεντικό τα username και password για να μπαίνει. Βάκτε όλοι τα ίδια username και password για ευκολία του αφεντικού.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.