Jump to content



επαγγελματικο ταξιδι στο ισραηλ


def

Recommended Posts

επειδη παω πρωτη φορα για εκπευδευτικους λογους,αν εχει παει κανενα παληκαρι να μου ελεγε καποια πραγματακια γενικα.Θα μεινω ΤΕΛ-ΑΒΙΒ

Link to comment
Share on other sites

Απλα ααααν στο μελλον εχεις σκοπο να πας σε καποια χωρα τυπου Αιγυπτο, Λιβανο κλπ, καλο θα ειναι στο ελεγχο διαβατηριου να σου βαλουν σφραγιδα σε ενα χαρτι κ να σου το συραψουν απλα πανω.

Αλλιως υπαρχει περιπτωση αν σου σφραγισουν κατευθειαν το διαβατηριο και Ααααν πας σε χωρα με ισχυρο μουσουλμανικο καθεστως να σε καθυστερησουν παρα πολυ κ να περασεις απο πολλαπλους ελεγχους.

Link to comment
Share on other sites

δεν προκειτε να παω Γιαννη,απλα τωρα δεν μπορω να μιλησω για την δουλεια μου,δεν ειμαι πιλοτος επαγγελματιας,αλλη ειναι η δουλεια μου...

Link to comment
Share on other sites

Ναι το καταλάβαμε (ή εγώ το φαντάστικα όταν είδα τον τίτλο) απλά αυτό που λεει ο Γιάννης ισχύει και είχανε κάνει μανούρα σε κάτι παιδιά απο το γραφείο (όταν δούλευα Λονδίνο - είχαμε πελάτες Ισραήλ και Αίγυπτο- ) για την ρημάδα την σφραγίδα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.