Jump to content


4770 ρολόγια και θερμοκρασίες


larryf13

Recommended Posts

Αν και δεν πήρα τη συγκεκριμένη κάρτα για overclocking ή για τρομερές επιδόσεις, είδα πως η μνήμη είναι χρονισμένη στα 800MHz, ενώ όπως γράφεται σε πολλά sites τα τσιπάκια της μνήμης είναι των 1000MHz. Έτσι είπα και γω να δώσω λίγο γκάζι, αφου δε θα προκαλούσα και κάποιο ιδιαίτερο ζόρισμα.

Τα θέματα είναι τα εξής:

1. Το ATI override έχει όριο στο ανέβασμα των ρολογιών και μου κόβει τα φτερά, έβαλα ένα ATI Tool και κλόκαρα. Όλα ΟΚ, αλλά μερικές φορές το σύστημα freezarει όταν κάνω apply τα settings και θεωρώ πως το πρόβλημα δεν είναι ότι κολλάει η κάρτα λόγω χρονισμού... Την βάζω μνήμες στα 1000, παίζω για ώρα και όλα ΟΚ, μετά πάω να την ξανακατεβάσω στα 800 και κολλάει... Αυτό που θα θελα είναι αμα γίνεται να φύγουν τα όρια από το ATI catalyst.

2. Με τις μνήμες στα 950(από 800) και πυρήνα στα 800(από 750) υπάρχει σημαντική αύξηση επιδόσεων, οπότε ψιλοαξίζει τον κόπο.

3. Τι παίζει γενικά με τις θερμοκρασίες σε αυτή την κάρτα; Σε load οι μνήμες είναι στους ~87c(stock) και με κλοκάρισμα στα 950 ~90c.

Τι έχετε να πείτε;

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον για να αλλαξεις τα ορια του catalyst θα φτιαξεις δικο σου bios με το RBE .Οι μνημες παιζουν πολυ ψηλα και για αυτο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ψυκτρακια και να τα κολλησεις πανω τους

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.