Jump to content



Πώληση ΗΤC Diamond


profitis

Recommended Posts

αιρετώ όλα τα μέλη του forum.

Πωλείται το HTC Diamond. Είναι αγορασμένο απο αγγλία(sim unlocked εννοείται), του έχω βάλει όμως ελληνικό πληκτρολόγιο και η εγγύηση του ισχύει κανονικότατα στην Ελλάδα αφού είναι συσκευή κατασκευασμένη στην Ευρωπαϊκη Ένωση. Είναι αγορασμένο τον Ιούλιο.

Εννοείται μέσα στο κουτί του μαζί με όλα τα καλούδια του: Συνοδευτικά CD, handsfree(υπάρχει αλλά προς το παρον το έχω αφήσει κάπου μεσα στο σπιτι και δεν το βρισκω. Αν δεν βρεθει ως την αγορα θα υπάρξει φυσικά έκπτωση στη τιμή), φορτιστής, καθώς και ανταλλακτικό πενάκι για το κινητό. Aκόμη του έχω βάλει και screen protector. Επιπλέον έχει και δερμάτινη θήκη, που έχει κάποιες μικροφθορές λόγω του βάλε βγάλε του κινητού απο τη τσέπη. Χάρη στη θήκη όμως το κινητό είναι εξαιρετική κατάσταση, έχει μόνο 2-3 μικρογρατζουνίες στη πίσω πρόσοψη στα σημεία που ακουμπάει το καπάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κινητό μπορείτε να βρείτε στο http://www.htc.com/www/product/touch.../overview.html

Tιμή: 170€ (όπως ειπα αν δεν βρεθεί το handsfree θα κάνουμε κάτι καλύτερο)

Τρόπος αποστολής με αντικαταβολή αφού μένω Χανιά με τα έξοδα να βαρύνουν τον αγοραστή ή φυσικα συνάντηση στα Χανιά για συναλλαγή χέρι με χέρι.

Ότι θέλετε να ρωτήσετε στείλτε μου pm!!!

Ευχαριστώ πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.