Jump to content


το netbook Acer 531h δεν βλέπει το εξωτερικό LG DVD-RW USB


jsmith6

Recommended Posts

Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα netbook Acer Aspire One 531h-0Bk και ένα LG GP08NU20 εξωτερικό DVDRW. Το Acer δεν αναγνωρίζει το DVDRW, ενώ ένα άλλο Asus netbook το είδε σε Windows XP Home δίχως καν drivers.

Δεν είναι θέμα λειτουργικού (το netbook έχει Edubuntu και Windows XP Home), διότι το Acer δεν βλέπει το DVDRW ούτε καν στο boot menu και στο BIOS (ενώ π.χ. το usb flash stick το βλέπει).

Εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να το πάω για έλεγχο και η πρόσβαση σε άλλο PC με DVDROM/RW drive είναι πολύ δύσκολη (αλλά όχι αδύνατη), όμως έχω σχετικά εύκολη πρόσβαση στο Internet.

Καμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

κάνε ότι θέλεις μόνο μην δοκιμάσεις να "flashαρεις" το bios...είμαι πρώην κάτοχος Acer D250,μετά από flash στο bios είχε πρόβλημα με την μπαταρία,και το στείλα κατ'ευθείαν RMA και πήρα άλλο μοντέλο...όλα αυτά τα λέω γιατί δυστυχώς D250-A531 είναι παρόμοια...κάτι που ίσως βοηθούσε θα ήταν να γίνεις μέλος στο:http://www.aspireoneuser.com/

και να κάνεις thread στο forum τους με το πρόβλημα σου (σε σχετικό section εννοείται...),αυτοί ίσως γνωρίζουν να σου πουν... ;)

καλή επιτυχία φίλε :)

P.S.

εκλιπαρώ τους admin-moderators να μην με παρεξηγήσουν για το link,δεν έχω κανένα διαφημιστικό λόγο ή κάτι τέτοιο... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.