Jump to content



Windows 7 + Μαυρη οθονη μετα το welcome


Seek & Find

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

Εχω εδω και 5-6 μηνες 7αρια χωρις κανενα προβλημα. Σημερα το πρωι πηγα να συνδεθω και μετα το "καλως τον" μια μαυρη οθονη μονο με τον δεικτη του ποντικιου με υποδεχτηκε χωρις να πιανει ουτε ctrl-alt-del ουτε τπτ. δοκιμασα repair γιατι δεν εχω restore points παλι τιποτα! Να αναφερω οτι το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και παλαιοτερα στο λαπτοπ το ποιο λυθηκε μονο με φορματ.. εψαξα και στον γουγλη αλλα δεν βρηκα τιποτα ουσιαστικο, μονο να μπω safe mode και να βαλω τον τελευταιο driver γραφικων αλλα αυτο δεν αλλαξε τιποτα. Τι ειναι αυτο νεος βραχνας των win; καμια ιδεα;:patsak:

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Γράφεις πως έψαξες στο google και μου έρχεται να :suicide2: Είχε γίνει θέμα η μαύρη οθόνη. Ρίξε μια ματιά εδώ. Προτάσεις υπάρχουν στο google αν βάλεις black screen win7. Δεν έχω εμπειρία για να σου προτείνω κάτι και θα έκανα ότι και εσύ (repair θα προσπαθούσα να κάνω) :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.