Jump to content



Πρόβλημα με drivers σε windows 7.


Devil_7

Recommended Posts

Έχω την soundblaster extigy και πριν λίγο πέρασα τα windows 7. Κοίταξα στο site της creative και δε βρήκα drivers. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω αλλού drivers ή αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε αυτους.Ειναι για Vista αλλα δουλευουν και στα 7.Επισης μπορεις να δοκιμασεις και καποιους παλιους αν εχεις απο Vista η XP και να δουλεψουν σε compatibility mode του παλαιοτερου λειτουργικου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Μετά από ένα χρόνο επανέρχομαι με παρόμοιο πρόβλημα. Έκανα format και ξαναπέρασα τα 7 πρin 3 μέρες. Μέχρι εχτές δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά σήμερα το πρωί που ξύπνησα το pc είχε κάνει επανεκκίνηση μετά από κάποιο update των windows και δεν λειτουργεί η κάρτα ήχου.

Στο device manager την βλέπει κανονικά με το όνομά της αλλά έχει ένα κίτρινο τριγωνάκι με θαυμαστικό. Έκανα uninstall και πάλι install και εκεί που πάνε τα windows να βρουν drives βγάζει failed.

Πάω να κάνω εγώ "update drivers" από αυτούς που έχω κατεβάσει και μου βγάζει "Windows has determined the driver software for your device is up to date". Τι πρέπει να κάνω?

Please Help!!!

H κάρτα ήχου είναι η Soundblaster extigy.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ότι στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν μου βγάζει πουθενά τους drivers για να τους διαγράψω και επίσης αν κάνω uninstall από το device manager γίνεται αυτό που είπα και παραπάνω:

" Έκανα uninstall και πάλι install και εκεί που πάνε τα windows να βρουν drives βγάζει failed.

Πάω να κάνω εγώ "update drivers" από αυτούς που έχω κατεβάσει και μου βγάζει "Windows has determined the driver software for your device is up to date"."

Link to comment
Share on other sites

64bit είναι. To Guru 3D δεν καταλαβαίνω πως να το κατεβάσω. Πατάω "download now" και με βγάζει στο κάτω μέρος της σελίδας και εκεί δεν βλέπω καμία επιλογή για να το κατεβάσω.

Link to comment
Share on other sites

Έκανα clean τους παλιούς drivers έκανα restart και τώρα που πάω να περάσω αυτούς που έχω που είναι αυτοί από το 2ο post αλλά μου λέει "Windows could not find driver software for your device". Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια.

Link to comment
Share on other sites

Με το update που έκαναν τα win μάλλον πέρασαν drivers και τώρα δε σε αφήνουν να τους διαγράψεις. Πήγαινε και δες στις εγκατεστημένες ενημερώσεις τι ενημέρωση έκανε για την κάρτα ήχου σου. Απεγκατέστησέ τους και βάλε του κατασκευαστή

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.