Jump to content


[ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]phpBB v3.6 (Αλλαγή ονόματος Forum+Δημιουργία Δ.Συζήτησης)


Pandorian

Recommended Posts

Εγκατέστησα το νεο phpBB v3.6 και όλα λειτουργούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, όταν θέλω να αλλάξω το default name (η-ιστοσελίδα-σας.gr) δεν ξέρω πώς να το κάνω. [Επίσης ενώ δημιουργώ νέες Δ.συζητησεις, και φένονται στο ACP, στο Forum δεν φαίνονται. Να σημειώσω ότι προς το παρόν έχω πρόσβαση στο site μόνο τοπικά και όχι από κάποιον server.][Επιλύθηκε]

PLZ:help::baby:

Link to comment
Share on other sites

Εγκατέστησα το νεο phpBB v3.6 και όλα λειτουργούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, όταν θέλω να αλλάξω το default name (η-ιστοσελίδα-σας.gr) δεν ξέρω πώς να το κάνω. Επίσης ενώ δημιουργώ νέες Δ.συζητησεις, και φένονται στο ACP, στο Forum δεν φαίνονται. Να σημειώσω ότι προς το παρόν έχω πρόσβαση στο site μόνο τοπικά και όχι από κάποιον server.

PLZ:help::baby:

Το domain name δεν αλλάζει μέσω του φόρουμ σου, αλλά το δηλώνεις εξ αρχής (συνήθως στην εταιρεία που σου παρέχει το web hosting). :)

Για το 2ο πρόβλημά σου, δεν μπορώ να βοηθήσω, καθώς πάει καιρός από τότε που ασχολήθηκα με phpBB.

Link to comment
Share on other sites

Το Web Hosting το κάνω εγώ από το PC μου(εγω είμαι ο server δηλαδή) και δεν μιλάω ούτε για URL ούτε για DNS. Στα phpBB Forums δίπλα από την default εικόνα (την οποία επίσης δεν ξερω να αλλάξω) έχει το η-ιστοσελίδα-σας.gr. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι κάτι σαν το Banner του TheLab.gr απλά μπορώ εκτός από την εικόνα να γράψω κιολας ένα όνομα. Το θέμα όμως είναι οτι δεν έχω ιδέα από που το ρυθμίζω... Το θέμα με τις Δ.Συζητήσεις λύθηκε....

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ... Είχε πρόβλημα η Ελληνική Έκδοση. Με την αγγλική μπορώ εύκολα να τα ρυ8μίσω από τα board settings. Όσο για την εικόνα του banner, απλά επεξεργάστηκα την εικόνα απο τον φάκελο του style (θέματος)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.