Jump to content


Ερώτηση περί νέας μητρικής με X58 chipset.


Kokolikos

Recommended Posts

Λόγω νέα αλλαγής (mobo-cpu-ram) θέλω την άποψή σας σχετικά με καποιές υποψήφιες μητρικές.

1. Asus Rampage 2 Xtreme (1366, DDR3, X58)

2. Asus Rampage II Gene (s1366, DDR3, X58)

3.EVGA SLI Classified V (s1366, X58)

σε μία εκ των παραπάνω θα κάτσουν ένας Intel Core I7-920 ένα κιτ από Mushkin 6GB DDR3-1600,4x raptors και 2x GTX260 σε διάταξη SLI.

*για την ιστορία το παλιό σύστημα έπαιζε επάνω σε EVGA mobo.

ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.:T::T:

Link to comment
Share on other sites

εγω θα επαιρνα την rampage 2 extreme.θα σου φτασει οτι και να θες να κανεις.+ οτι εχει κανονικο μεγεθος.την evga την θεωρω πεταμα χρηματων αν δν ασχολησε με extreme καταστασεις σε overclock.

Link to comment
Share on other sites

UD7 απο μενα γιατι κλοκαρει με λιγοτερο ρευμα λογω 24 φασεων και δεν εχει περιορισμους στο tdp οπως εχουν ολες οι ASUS.

Classified δεν θα παιρνα γιατι ειναι υπερβολικα ακριβη κ απευθυνεται σε οσους θελουν να παιζουν σε αζωτα κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται τι θέλεις. Ακόμα και με την φθηνότερη μητρική, ένας i7 920 D0 τα 4 GHz θα τα έχει. Τώρα αν θα τα έχει σε 1,25V ή σε 1,32V πιστεύω πως έχει ελάχιστη σημασία εκτός αν έχεις τόσο κακό airflow στο κουτί που 1-2 βαθμοί C παραπάνω να έχουν σημασία.

Link to comment
Share on other sites

πάρε την έβγα για να γουστάρεις !!!! ότι και να τις δόσης θα bootari από ποιότητα κατασκευής είναι μια κλάση πάνω από την rampage και με το που την κανεις register στο site τις έβγα παίρνεις και 10 χρονια εγγύηση!!! άσε που σε θέμα ομορφιάς είναι κουκλί (αυτά είναι γούστα βεβαια ):T:

Link to comment
Share on other sites

καλη η evga αλλα η καλυτερη επιλογη μετα τη ud7 ειναι η ud5 μακραν απο τις ποιο κορυφαιες εχε στα υποψιν οτι η rampage extreme k gene ii κοντραρονται με την ud3 k βγαινει κ απο πανω κιολας ασε που εχουν κ τρελες θερμοκρασιες οι asus στο chipset για μενα η καλυτερη κ η ποιο πλουσια σε παροχες ειναι η ud5

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοίγω ανάλογο thread...η νέα Gigabyte GA-X58A-UD3R σαν μητρική πως σας φαίνεται?Review δεν έχω δεί ακόμα στο ίντερνετ αλλά την θεωρώ πολύ καλή λύση για μένα που δεν ασχολούμαι τρελά με oc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.