Jump to content



Βοηθεια για IP camera και frame σε Ftp Server


carpe_diem_rj

Recommended Posts

Εχω μια ip camera την linksys wcv 200 και θελω να ανεβαζω σε εναν ftp 1 εικονα ανα καποιο χρονικο διαστημα αλλα θλεω το ονομα του αρχειου να ειναι το ιδιο δλδ το νεο να αντικαταστει το παλιο αρχειο μπορει να βοηθησει καποιος?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και αν ο ftp server είναι δικός σου και έχεις πρόσβαση εκεί.

Θα μπορούσες να φτιάξεις ένα batch file να κάνει rename λίγο μετά το upload ή αν δεν είναι σε δικό σου server ένα script (δεν ξέρω πως) να κάνει πάλι rename.

Link to comment
Share on other sites

Εχω μια ιπ καμερα και αυτη ανεβαζει γωτογραφιες σε ενα ftp που δεν ειναι δικος μου αλλα εχω προσβαση. Απλα οι φωτογραφιες ανεβαινουν με διαφορετικο ονομα η καθε μια .Εγω θελω η καθε νεα φωτο που ανεβαινει να εχει τομ ιδιο ονομα με την προηγουμενη να ειναι δλδ στανταρ το ονομα. Σε script σκεφτομαι και εγω αλλα δεν ξερω πως γινοντε αυτα.....

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα σωστά θέλεις να προβάλεις αυτή τη φωτό.

Τότε αναγκαστικά στο html/php που έχεις για να την προβάλεις, πρέπει να φτιάξεις ένα script (ξαναλέω, δεν ξέρω πως) να αλλάζει το όνομα.

Ίσως κάποιοι που έχουν σχέση με html/php/asp να σε βοηθήσουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.