Jump to content



Προβλημα με εκτυπωτες


Recommended Posts

Καλησπερα.

ειχα εναν εκτυπωτη canon τον i250.το θεμα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα παταγα να εκτυπωσει και δεν ανταποκρινοταν ο εκτυπωτης,ενω εκει που δειχνει την ουρα με τα εγγραφα εγραφε σφαλμα.λεω θα τα παιξε ο εκτυπωτης και εβαλαν εναν παλιο epson.

ολα καλα στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο και αυτος παλι τα ιδια!λεω ενταξει και αυτος θα μας αφησε,γιατι ηταν και καποιων χρονων(για την ακριβεια 10).

παω και παιρνω εναν HP,τον 2660,που τον εχω μια βδομαδα.απο την αρχη μου εκανε κατι περιεργα οπως οτι κολλαγε η σελιδα στη μεση της εκτυπωσης και επρεπε να την βγαλω με το χερι και μετα εκει που δειχνει τα εγγραφα που ειναι για εκτυπωση δειχνει αυτο που εκτυπωνε και λεει οτι ακομα εκτυπωνεται και δεν μπορεις να το ακυρωσεις κιολας.τι επανεκινησεις εκανα τι τον εκτυπωτη απο την πριζα εβγαζα,τιποτα.καποιες φορες με τα πολλα πολλα το ακυρωνε.σημερα μου εκανε και αυτο που εκαναν οι αλλοι,δηλαδη παταω να εκτυπωθει και δεν κανει τιποτα.τι συμβαινει γιατι δεν μπορει να ειναι τυχαιο...θεμα windows δεν νομιζω να ειναι,γιατι χθες εκανα φορματ και εβαλα τα 7 τα 64μπιτα και εβαλα και τους drivers απο το συνοδευτικο cd.

το συστημα μου ειναι phenom 9850,m3a79-t deluxe,4gb ram,sapphire 4870.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κοιτα,οταν κολλαει παταω αντιμετωπιση προβληματων στον εκτυπωτη και προσπαθει να κανει επαννεκινηση της ουρας εκτυπωτη,και λεει οτι ενα εγγραφο εμποδιζει την εκτυπωση.την πρωτη φορα δεν τα καταφερνει και συνηθως μενει στην προσπαθεια και μετα οταν παω να κανω και επαννεκινηση στον υπολογιστη κολλαει στο τερματισμος λειτουργιας και αναγκαζομαι και παταω reset.

μετα οταν ξανανοιξει και πατησω αντιμετωπιση προβληματων συνηθως βγαζει οτι εγινε επαννεκινηση και μετα ολα οκ.

τους εκτυπωτες τους ειχα δοκιμασει 2-3 φορες στο λαπτοπ.μονο ο πρωτος δεν δουλευε(τα ειχε φτυσει τελειως μαλλον) ενω οι αλλοι εκτυπωναν...βεβαια δεν τους χρησιμοποιησα πολλες φορες για να δω αν το κανει και εκει και το λεω αυτο γιατι συνηθως μια στις 5 το κανει.οποτε μπορει μαλλον τυχαια(?) να δουλεψαν ολα οκ στο λαπτοπ...

Link to comment
Share on other sites

το print spooler λες ;

επισης δοκιμασες σε αλλη usb? η εστω αλλο καλωδιο και αλλη usb θυρα.

Επισης ο καινουργιος εχει LAN συνδεση ; αν ναι δοκιμασε και με αυτο τον τροπο

Link to comment
Share on other sites

Αφολύ το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα 7 και στα vista τότε κατά 99% φταίει ο ίδιος ο εκτυπωτής, παράξενο βέβαια να έχεις 3 στα 3 fail ή το καλώδιο του.

Αν όλοι ήταν με το ίδιο καλώδιο τότε μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

πιστεύω ότι πρέπει να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη υπηρεσία. Το γεγονός ότι δεν κλείνει το pc σου μετά από τέτοια δουλειά, μάλλον είναι επειδή δεν κλείνει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορείς να δεις στη "Προβολή συμβάντων" να δεις τι παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Αλλαξα καλωδιο.τον συνδεσα σε μια αλλη usb και παλι τα ιδια και μαλιστα και με την πρωτη.κολλαει η εκτυπωση στη μεση και γινονται ολα αυτα που γραψα.ενω η υπηρεσια ουρας παραμενει οπως στην εικονα...

post-12158-1416074345,6707_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.