Jump to content



Πληκτρολόγιο για το Παιχνίδι


anarxos

Recommended Posts

Εν όψει πολεμικών προετοιμασιώv για επικείμενο πόλεμο εγκρίνεται δαπάνη για αγορά εξοπλιστικού υλικού.

Υποψήφια οπλικά συστήματα (ενσύρματη σύνδεση μονο):

MS SIDEWINDER X6 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575641&u=MS-SIDEWINDER-X6-KEYBOARD-DSP

LOGITECH 920 G15 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575109&u=LOGITECH-920-000367-G15-GAMING-KEYBOARD

Logitech G110 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G110-920-002233-920-002233.htm

SUKHOI SU-37

Υποστηρικτικά συστήματα : LOGITECH G500, RAZER GOLIATHUS SPEED ALPHA XL BLACK (υπάρχουν)

Οι στρατιωτικοί αναλυτές να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Link to comment
Share on other sites

Το Microsoft το εχω εδω και λιγες μερες..Πολυ ομορφο,ανετο σε Gaming..Κοιτα και την τιμη του στο Pc1.gr εχει 29 ευρω..

To g15 επισης πολυ καλο πληκτρολογιο..Το εχει φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος.βεβαια διπλασια λεφτα απο το Microsoft.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από 3 μήνες που χρησιμοποιώ το sidewinder μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος από πολλές απόψεις.Ο κόκκινος φωτισμός του βοηθάει αρκετά και κατά την πληκτρολόγηση είναι πολύ άνετο.Η ρυθμίσεις Macro γίνονται πάρα πολύ εύκολα αλλά αυτό που με έχει βολέψει πραγματικά είναι το αποσπώμενο numpad.....βλέπεις αν δεν έχεις πολύ μεγάλο γραφείο....to numpad παίρνει πόδι και μπαίνει μόνο όταν είναι ανάγκη.Πολύ ωραία και τα logitech αλλά κατά την άποψή μου ο φωτισμός δεν είναι τόσο καλός και η αίσθηση των πλήκτρων πλήκτρων δεν με ενθουσιάζει,ούτε η οθόνη που έχουν.Προσωπική άποψη πάντα,γιατί αυτά που αρέσουν σε 'μένα πιθανότατα δεν αρέσουν σε άλλους και το αντίστροφο:p

Θα μπορούσες να πάς και σε καποιο πολυκατάστημα που τα έχουν ανοιχτά και να τα δοκιμάσεις:)

Link to comment
Share on other sites

και εγω που εχω το microsoft x6 με εχει βολεψει απιστευτα.πληκτρολογεις ανετα και οταν θες να παιξεις κανα περιεργο game πετας το numpad αριστερα και τα κανεις ολα μακρο και εισαι αρχοντας.το μονο κακο πως το κουμπι με το ανθρωπακι που το πατας μαζι με ενα πληκτρο και μετα μενει πατημενο το αλλο πληκτρο μονο του μου δουλεψε μονο μια φορα.γτ δν ξερω.αλλα σιγα.δεν θα το χρησιμοποιουσα και ποτε

Link to comment
Share on other sites

To G11 kalo αλλα τεραστιο σε μεγεθος.Με το sidewinder σε σχεση με το g15 θα χασεις τις δυνατοτητες που εχεις να βλεπεις πραγματα μεσα απο την οθονη του σε ωρα Gaming.Fps Θερμοκρασιες και διαφορα τετοια πραγματακια..Βεβαια θα χασεις και 35 ευρω ακομα και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ουτε εμνα με εχει ενθουσιασει ο φωτισμος του.Και εχωτερικα δεν μου πολυαρεσει.Βεβαια αυτο ειναι θεμα γουστου...:)

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω τι παίζει με το g11. Παρ'όλο ότι το σύνολο του πληκτρολογίου είναι μεγαλο, στη πραγματικότητα τα πλήκτρα είναι μικρότερα από ένα κανονικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, άμα γράφεις πολύ, τον πρώτο καιρό να σε ξυνίσει ΠΟΛΥ.

Δεύτερον, άμα ήταν να ασχοληθείς με κάνα MMO/strategy θα σου έλεγα πάρτο με κλειστά τα μάτια. Σε fps όμως, πρέπει να αναρωτηθείς άμα θα χρησιμοποιήσεις τα macro κουμπιά.

Έμένα προσωπικά με είχε βολέψει αφάνταστα όταν έπαιζα wow, και επίσης με διάφορες εφαρμογές που ακολουθείς συνεχώς την ίδια διαδικασία (άμα ρετουσάρισεις πχ κάποιες φωτογραφίες με στάνταρ φίλτρα, το κάνεις macro σε ένα κουμπι).

Συμπέρασμα: Για γενικό gaming και άμα έχεις ανάγκη από macro πάρτο.

Μόνο για fps όμως, και άμα γράφεις πολύ, ίσως να προτιμήσεις κάποιο άλλο. (Υπ'οψιν, όταν πήρα εγώ το δικό μου, ελληνικό πληκτρολόγιο δεν υπήρχε, δε ξέρω άμα υπάρχει τώρα ή δε σε πειράζει)

Link to comment
Share on other sites

Ούτε ΜΜΟ, ούτε στρατηγικής.Και με αυτό του κιλού που έχω τώρα την κάνει την δουλειά του.

Ψάχνουμε πληκτρολόγιο που να διευκολύνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι που αναφέρω στην αρχή.

Για αυτό άλλαξα και το ποντίκι του κιλού που είχα με το G500, μέχρι να γυρίσει το πολυβόλο ή ο πυργίσκος του τανκ είχα φάει 800 ρουκέτες απο RPZ-7 και κανένα κατομμύριου σφαίρες.:rip:

Επειδή έχω μεγάλα χέρια αποκλείεται και το G11.Και θα ήθελα να έχει Ελληνικά.

Όπως βλέπω υπάρχουν αρκετές θετικές απόψεις υπέρ Sidewinder X6.

Η αγορά θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, πριν την 5 του Μάρτη.

Όσοι θέλετε να πείτε την γνώμη σας, ευπρόσδεκτη.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό δεν το πρόσεξα, θεωρούσα δεδομένο οτι όλα τα πληκτρολόγια που διακινούνται στην ελληνική αγορά θα είχαν και τα ελληνικά γράμματα. Προς το παρόν τα παραβλέπουμε αυτο.

Link to comment
Share on other sites

μετα απο 3 G11 (να τα λιωνω :sarcastic:) αγορασα το G110 ειμαι στην ευχαριστη θεση να ομολογισω οτι δεν εχει καμια απολυτοσ σχεση με το G11 τα πληκτρα ειναι ποιο finge friendly ειναι ποιο compact (το G11 ηταν τεραστιο χωρις λογο για εμενα) ειναι λιγο ακριβο αλλα πιστευω οτι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει :dance3:

Link to comment
Share on other sites

Για FPS αν και φαν τις Logitech θα έπαιρνα Roccat Arvo. Έχει λιγότερα macro αλλά σε σημεία που όντως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσα στο παιχνίδι και μικρές διαστάσει + πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Link to comment
Share on other sites

Για FPS αν και φαν τις Logitech θα έπαιρνα Roccat Arvo. Έχει λιγότερα macro αλλά σε σημεία που όντως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσα στο παιχνίδι και μικρές διαστάσει + πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

καλο ειναι το roccat αυτο το εχει φιλος . εγω εχω το g19+g13 τωρα οπως και το καλυτερο για game ειναι ενα ZBOART !! ειχα δυο παρει τα τελευταια 3,5 χρονια το ενα το εσπασα πανω στον αγωνα στο 2142bf με τους ιταλους :hehe::rofl::sarcastic:το αλλο το εχω αλλα επιδη δεν υπαρχουν πλεον εδω στην ελλαδα το εχω στην ακρη .

εδω ling http://images.google.gr/images?hl=el&q=zboard&lr=lang_el&oq=&um=1&ie=UTF-8&ei=rHyLS5SyLIWUjAe_56GHDg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CBsQsAQwBA

- εδω εχει και τα αντστοιχα αξεσουαρ για καθε παιχνιδη http://www.pixmania.gr/gr/gr/4781144/art/steelseries/keyset-aion.html το ειχα παρει στα 62ε +25 για το bf2142 μ'αυτο εβγαλα 2,500 ωρες online game !!!!!! μιλαμε οτι ποιο καλο και αξιοπiστο εχω δοκιμαση εως τωρα. εχω τα g19+g13 που ειναι ποιο ακριβα και ποιο φρου-φρου με οθονες να βλεπεις και τετοια αλλα δεν ειναι τοσο οσω αυτο σε σκληρή χρήση!!! πανω σε game :flex::victory::yes2:

Link to comment
Share on other sites

να είστε καλά ρε παιδιά που βαλθήκατε να με ξεπαραδιάσετε :D

είδα το X6 εδώ μέσα και χωρίς να έχω άμεσα ανάγκη πληκτρολογίου, πάτησα "Αγορά" στο PC1

Μου φαίνεται πολύ καλό και μιας και ξεκίνησα χθες το Fallout3 σίγουρα θα πιάσει τόπο.

Επιπλέον, αφού δεν μπορώ να αγοράσω BMW X6, ας έχω τουλάχιστον πληκτρολόγιο X6 :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.