Jump to content



No boot με P5K


mech5107

Recommended Posts

Στο PC της δουλειάς, q6600@3.2,p5k@kr/3850/4gb, εκεί που όλα ήταν μια χαρά και σταθερά, ανοιχτώ για μέρες το PC, σήμερα έκανα ένα restart για κάποιους drivers και άρχισε να αρνείται να bootάρει...

Ανεβάζω λίγο τάση σε cpu και pll και μπαίνει. Στο 10λεπτο, ξαφνικό restart και στο καπάκι αρνείται να bootάρει, κατεβάζω τις τάσεις στα "κλασικά" μου νούμερα, πάλι δεν bootάρει. Τα βάζω όλα default, bootάρει, αλλά έχει γυρίσει ο δίσκος σε ide, αλλάζω σε ahci = no boot.

Το αφήνο κανα 10λεπτο, δοκιμάζω και μπαίνω win.

Ξεκινάω την δουλειά μου, σε κάνα 10λεπτο πάλι restart...

Αυτό έγινε για καμια 10αρια φορές ακόμα και μάλιστα ακόμα και στο bios, την ώρα που τσέκαρα τις ρυθμίσεις, μπας και έχει κάτι λάθος.

Τον άφησα κάμποσες ώρες κλειστό και τον παίρνω σπίτι να τον δω με την ησυχία μου. Σπίτι δεν έκανε με τίποτα boot, λύνω τα πάντα τα στήνω στο τραπέζι, πάλι τίποτα, αλλά στο σπίτι, κάνει σαν να είναι το bios σε clear cmos θέση, ξεκινά, γυρνάνε για 1-2 δευτερόλεπτα τα ανεμιστήρια και κλείνει, μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ακόμα, ανοίξει για λίγο πάλι και συνεχίζει ο κύκλος επ' αόριστο.

Δοκίμασα και με μια μνήμη μόνο και με άλλη κάρτα, αλλά τίποτα...

Τι να φταίει ρε παίδες? Μητρική έτσι ξαφνικά?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.