Jump to content



μία βοήθεια για τη ρύθμιση οθόνης 18.5"


serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα.

Αγόρασα μία οθόνη 18.5". Η ανάλυση που θέλω και με εξυπηρετεί είναι 1280x1024. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Το πρόβλημα είναι πως τα γράμματα δε διαβάζονται εύκολα. Πώς να το περιγράψω...; Είναι σαν διπλά και κουράζουν πολύ. Μετά από 10' ζαλίζομαι. Δε μπορώ να δουλέψω καθόλου.

Έχω προσπαθήσει με όλα. Αλλαγή αναλύσεων, αλλαγή Hz, εκτέλεση οδηγού βελτιστοποίησης εικόνας, αλλαγή ρυθμίσεων και από το panel της ίδιας της οθόνης και από τα properties του panel της Nvidia. Τίποτα.

Αν ρυθμίσω την εικόνα σε non-wide δουλεύει καλά. Τα γράμματα διαβάζονται κανονικά και δεν έχω πρόβλημα. Δε με πειράζει να δουλεύω σ' αυτό το mode (non-wide), αλλά και πάλι, εάν βάλω εδώ το 1280x1024, και πάλι τα γράμματα κουράζουν.

Δε μπορεί. Δε νομίζω να μη λύνεται το πρόβλημα. Κάποια ρύθμιση ή κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων υπάρχει που δεν ξέρω.

Please, help!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παίδες, η λύση ευρέθη.

Εγκατέστησα τον driver της οθόνης, έβαλα 1360x768 και έσωσα τα ματάκια μου!!!

Όταν άνοιξα χθες τη συσκευασία, είδα το cd που είχε μέσα και πήγα να το εγκαταστήσω. Αν και μου φάνηκε περιττό για οθόνη. Ποτέ δεν έχω εγκαταστήσει driver για οθόνη. Παρ΄'ολ' αυτά, και βλέποντας κάτι που ήθελα στο γρήγορο guide που είχε μέσα η SAMSUNG, είδα ότι χρειαζόταν να εγκαταστήσω το εσωκλειόμενο cd και ξεκίνησα την εγκατάσταση. Αλλά το cd ήταν προβληματικό και η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε. Επειδή όπως προείπα δεν έχω ξαναεγκαταστήσει driver για οθόνη, δεν έδωσα σημασία και δεν έψαξα για driver μήπως κάνει κάτι. Προσπαθούσα απ' το panel της οθόνης και της Nvidia. Με είχαν πιάσει και τα νεύρα μου που δεν τα κατάφερνα... You know.

Ήμουν και άτυχος ρε παιδί μου. Θα τα είχα αποφύγει όλ' αυτά αν το cd της οθόνης λειτουργούσε. Δεν πειράζει όμως. Τελικά οι παροιμίες είναι σοφές. Κάθε εμπόδιο για ΠΟΛΥ καλό... Έμαθα πολλά μέσα απ' αυτήν την ταλαιπωρία. Και για drivers για οθόνη, και για native ανάλυση, κλπ κλπ.

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.