Jump to content


φτάνουμε desktop αλλά μέχρι εκεί...


serpico75

Recommended Posts

Όταν φορτώνουν τα XP και φτάνουν desktop, εμφανίζονται τα εικονίδια και μένει συνέχεια κλεψύδρα. Από κει και πέρα δε μπορεί να φορτωθεί καμία άλλη εφαρμογή. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανοίξει π.χ. το "My Computer" και από κει και πέρα, αν προσπαθήσω ν' ανοίξω το C: τίποτα. Απλά βλέπεις την κλεψύδρα συνέχεια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι reset ή shutdown και μετά πάλι τα ίδια.

Στο "Documents and Settings" βλέπεις τα παρακάτω:

post-11744-1416074344,5139_thumb.jpg

Να επισημάνω ότι υπάρχουν δύο δίσκοι στο PC. Ένας IDE και ένας SATA και πως είναι εγκατεστημένα XP και Home και Pro. Αυτά τα τόσα πολλά και περίεργα users στο φάκελο που βλέπετε και σεις, πως μπορεί να έχουν προκύψει; Απ' τα πολλά reset/shutdown;

Και κάτι τελευταίο. Εμένα μ' ενδιαφέρουν, για αρχή, τα αρχεία του IDE (XP Home). Συνέδεσα τον IDE σε άλλο pc και κάνει πολλή ώρα για να αντιγράψει ένα φάκελο αρχείων. Δηλαδή, π.χ. ένας φάκελος που θα έπρεπε, εάν ο δίσκος ήταν ok, να αντιγραφεί σε 2 min, τώρα πάμε για 15' - 20'. Μάλλον κάτι έχει ο δίσκος. Αλλά, πριν αρχίσω τον έλεγχο του σκληρού, λέω να σώσω ό,τι σώζεται.

Θα ήθελα, λοιπόν, τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας σχετικά με τα περιεχόμενα του φακέλου "Documents and Settings" και σχετικά με το σκληρό IDE.

Και κάτι ακόμα. Όταν τα Home μπαίνουν σε safe mode, μπαίνουν και δουλεύουν χωρίς κολλήματα. Οπότε, μήπως το πρόβλημα είναι στο συνδυασμό HDD-Windows; Τι λέτε;

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.