Jump to content


Threads πωλησεις και περιμενω προσφορες


atego

Recommended Posts

παιδια οταν καποιος βαζει οτι πουλαει κατι σημαινει οτι πουλαει ενα πραγμα με την αναλογη τιμη,τι πραγμα ειναι αυτο που κανουν στις αγγελιες (Threads πωλησεις) πουλαω το αναλογο και περιμενω προσφορες, σε πλειστηριασμο βρισκομαστε η κανω καποιο λαθος??

Link to comment
Share on other sites

Κανεις καποιο λαθος στην αναγνωση . Οταν λεει καποιος πουλαω το ταδε σετ μνημων 100ε , δεν περιμενει προσφορες αλλα 100ε . Οταν λεει σπανιοτερα πουλαω το ταδε προτεινετε τιμη αυτο ειναι καποιο ειδος πλειστηριασμου . Εν πασει περιπτωσει οι αγοροπωλησιες στο λαμπ ειναι μεταξυ μελων καθαρα για χομπυστικο χαρακτηρα και εξυπηρετηση τους και οχι για επαγγελματικο σκοπο .

Link to comment
Share on other sites

[απανταω καθαρα σαν χρηστης]

Μπορεις καλιστα

α)να τις προσπερασεις λογω αποψης

β)να ζητησεις οσα λεφτα νομιζεις οτι αξιζει το προιον που πουλαει.(αν οντως σε ενδιαφερει)

Απο κει και επειτα ...οπως ειπωθηκε και παραπανω οι αγγελιες ξεκινησαν τα παλια τα χρονια εκεινα οπου υπηρχαν 200 μελη που λιγο πολυ ηταν γνωστα μεταξυ τους και ειχαν καθαρα χομπυστικο χαρακτηρα .

Μετα τα μελη πλυθηνανε ,απεκτησε (κακως) "επαγγελματικο" χαρακτηρα.

Ομως μαζι με αυτα πλυθηνανε και τα site δημοπρασιων οποτε μην ξαφνιαστεις αν μετα απο 2-3 παραπονα-thread δεις τις αγγελιες να φευγουν.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αγοραζεις και να πουλας με δικη σου υπευθηνοτητα.(οσο μπορεις στο τομεα της αγορας)

Απο κει και περα η Δ.Ο thelab οτι θεωρει οτι ειναι παρανομο (στη μορφη αγγελιας) πραττει αναλόγως αλλα μην περιμενεις να αποτελει και εγγυηση σε καθε αγοροπωλησια που γινεται.

[/απανταω καθαρα σαν χρηστης]

Link to comment
Share on other sites

παιδια οι αγγελιες ειναι ενα ενδιαφερον Threads βρισκεις πραγματα σε πολυ καλες τιμες απλως σε μερικες αγγελιες το να βγαζεις το προιον που πουλας και να λες περιμενω προσφορες δεν ειναι κατι ωραιο. Καλυτερα κατα την γνωμη μου οποιος πουλαει κατι καλο θα ειναι να βαζει και την τιμη διπλα. Διορθωστε με αν κανω καποιο λαθος.

Link to comment
Share on other sites

δεν τιθεται θεμα λαθους.

Δες το αλλιως ...ακομα και αν το κανουμε αυτο που λες..(που δεν προκειται..αλλα προς χαριν της συζητησης) δλδ να υποχρεωνουμε τον καθενα να βαζει τιμη , μετα θα μας ζητησεις να του πουμε να βαζει και μια πιο σωστη κατα τη γνωμη σου τιμη??

Γιατι -για να σε προλαβω- υπαρχουν ηδη αγγελιες που εχουν ανεβασμενες τιμες.(κατα την δικη μου γνωμη)

Απλα ...αν σε ενδιαφερει κατι ...κανε την προσφορα που νομιζεις οτι αξιζει αλλιως προσπερνα το.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ειναι στην ιδιοσυγγρασια του καθε χρηστη.

Συνηθως λες -πειτε εσεις την τιμη για το προιον μου - ευελπιστωντας καποιος να σου πει μια τιμη παραπανω απ αυτη που ειχες σκοπο να το πουλησεις εσυ , μειονοντας ετσι τη χασουρα που εχεις απ τη μεταπωληση.

Βεβαια το συνηθες ειναι αντι να σου δινουν προσφορα , να σε ρωταν με pm ποσο το δινεις , ή σου λεν μια αστεια τιμη που σε κανει να λες , ''καλυτερα να το παω στην ανακλυκλωση για να κανω και μια καλη πραξη''.

Απο εκει και περα κι εγω προτιμω να βλεπω την τιμη του καθενος , ετσι ωστε αν ειναι out of my budget , να μην μπαινω καν στον κοπο να στειλω pm.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ενω οταν βαζεις τιμη δεν σου σκανε πεντε εξι μηνυματα με το κλασικο φιλε σου δινω τοσα το οποιο συνηθως ειναι λιγο κατω απο την τιμη που εχεις βαλει.Το ιδιο πραγμα ειναι.Γενικα ειναι θεμα χαρακτηρα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.