Jump to content



Πληρες Core 2 Duo, Stacker 831 και διαφορα


Blinky

Recommended Posts

1)Πωλειται πληρες μηχανημα που προοριζα για κατεβαστηρι μου αλλα διολου αδυναμο δεν ειναι, και δεν εχει κανενα "φτηνο" part, ολα ειναι προσεκτικα επιλεγμενα, και "καλα" για την κλαση τους. Εχουμε λοιπον :

Case : Antel Super Lanboy

http://www.silentpcreview.com/article134-page1.html

Motherboard : Asus P5E (X38)

CPU : Intel E6600 (Conroe, 2.4GHz 4mb Cache) (με xilence copper base-aluminum cooler 92mm)

RAM : DDR2 Geil 2x1gb 800MHz

GPU : Asus 3650 256mb

HDD : Western Digital 200gb IDE

PSU : Chieftec 450W

Παρατηρησεις : Δεν υπαρχει το backplate της μητρικης, και επισης δεν εχει αναλογικες εξοδους ήχου, μπορειτε να τον στειλετε ειτε με SPDIF (optical/coaxial) που εχει πανω της, ειτε μεσω της 3650 με ανταπρορα dvi->hdmi. Το κουτι εχει ταλαιπωρηθει σχετικα με τα χρονια, δεν ειναι αριστη η κατασταση του αλλα ουτε κατι τραγικο, παντως ουσιαστικα το κοστολογω ελαχιστα, και ειναι αλουμινενιο και με παραθυρο... Εγγυηση εχουν μονο οι μνημες lifetime, και η μητρικη κανα 3μηνο ακομα, και τα 2 απο Πλαισιο. Μπορω να χαρισω και κανενα dvd-rom/floppy , αλλα δεν εγγυωμαι τη λειτουργια τους, εχω ομως 1 pioneer και 1 creative που καθονται.

Τελος, ο παρων συνδιασμος cpu-mobo-ram δουλευουν με την ψυκτρα στο αθορυβο (κατω απο 1000 στροφες) στα 3Ghz (7x429) linpack stable για 24/7, και η μητρικη ειναι κορυφαια για 775, μπορει να κανει xfire με 2 πραγματικες 16x slots (και SLI Μαλλον με hack, δε το εχω ψαξει), και εχει και bios που επιτρεπει εγκατασραση οποιασηποτε εκδοσης win7/vista με dell generic key (ας πουμε οτι εχει αφαιρεθει απο μηχανημα dell που παρειχε αυτη τη δυνατοτητα...)

Τιμη : 200 ευρω, αλλιως καντε μια προσφορα και η καλυτερη κερδιζει (μεσα σε λογικα πλαισια, να ειναι 150+)

2) Stacker 831SE Black. Σε παρα πολυ καλη κατασταση, ο μονο ςλογος που το δινω ειναι γιατι πηρα το ασημι.

Τιμη : 90 ευρω ΜΗ συζητησιμη

Υπαρχουν και 2 εξτρα HDD cages (περα απο το δικο του) αχρησιμοποιητα με τους ανεμιστηρες τους κλπ, 15 ευρω το κομματι, και αν αγοραστουν μαζι με το stacker 10 ευρω το κομματι.

3) Logitech S510 . Σετ απο ασυρματα πληκτρολογιο-ποντικι αρκετα εμφανησιμα για σαλονι...

Εχουν μια σχετικη χρηση....στα 25 ευρω

4) Sunbeam Rheobus fan controller

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811995011

Ειναι ισως το πιο δυνατο fan controller αφου υποστηριζει μεχρι 20W ΑΝΑ καναλι συνολο 80 δηλαδη ενω τα συνηθισμενα akasa/zalman/scythe κλπ με το ζορι εχουν 10-20watt συνολικα σε ολα τα καναλια τους. Δεν υπαρχει Ελλαδα το εχω φερει απο εξωτερικο, σε ασημι χρωμα, στα 20 ευρω

Οποιος θελει κατι, PM me κατα προτιμηση απο Αθηνα, ειδικα για το μηχανημα ή το stacker...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.