Jump to content


Windows media player 12 απορια


spH3RiCal

Recommended Posts

Εβαλα τα 7 ultimate 64bit και εχω μια απορια με τον wmp.. Σε αντιθεση με τους προηγουμενους οταν κλεινω τον υπολογιστη και τον ξανανοιγω δεν συνεχιζει απο το τραγουδι που επαιζε ουτε καν φορτωνει την τελευταια playlist.. Κι επειδη οσο καθομαι στο pc αυτο παιζει μουσικη, φτιαχνω συνηθως τεραστιες playlista οποτε ειναι αδυνατο να θυμαμαι σε ποιο σημειο βρισκομαι οταν το κλεινω.. υπαρχει καποια ρυθμιση που το φτιαχνει η εχουν απενεργοποιηει το feature εντελως?

Link to comment
Share on other sites

Οχι.. Ανοιγει μια δικια του playlist την οποια ουτε ξερω πως και γιατι την εφτιαξε, ουτε ονομα εχει, ουτε εμφανιζεται καπου..

Edit: Χμμ.. Αν καταλαβα καλα εχει φτιαξει μια library απο μονο του με τα κομματια που εχει διαλεξει επισης απο μονο του και αν πατησω το play μετα απο shut down αρχιζει και παιζει αυτην..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Να ρωτησω ρε παιδια γιατι θα τρελαθω.. Σε ολους οταν πατατε το play συνεχιζει απο εκει που ειχε σταματησει την τελευταια φορα (μετα απο shut down)? Εχω ψαξει στο net και δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο.. Εκανα εγκατασταση απεγκατασταση, τιποτα. Εβαλα την 64bit εκδοση, τιποτα. Εκανα downgrade σε wmp11 παλι τιποτα..

Εν τω μεταξυ μου βγαζει και αλλο προβλημα, με τα playlist. Ειχα φτιαξει μια playlist και καθε φορα που ανοιγα τον wmp (μετα απο shut down κτλ) παταγα το κουμπακι "previous list" οποτε και τη φορτωνε. Τωρα εφτιαξα μια καινουργια, αλλα οταν παταω το "previous list" μου βγαζει παλι την πρωτη! Την οποια ομως εχω σβησει απο τον υπολογιστη!

Αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να υπαρχει προβλημα με τη "last played" καταχωρηση - να μην ανανεωνεται? - αλλα δεν εχω βρει καποιο τροπο να το φτιαξω..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.